New Leemverf Duurzaam Ipaint

Beschrijving

Duurzame Leemverf I-paint heeft daarbij nog enkele zeer prettige eigenschappen: het is damp-open en het bevat geen enkel chemisch oplosmiddel. Daardoor draagt het bij aan een aangenaam en gezond klimaat in uw woning of werkruimte. Muren en plafonds die behandeld zijn met I-paint voegen een interessante en speelse toets toe aan uw interieur en zorgen voor minime kleur veranderingen door de weerkaatsing van het zonlicht

Oplosmiddelvrij en veegvast
Ademend en dampopen
Draagt bij aan een aangenaam en gezond binnenhuisklimaat
Werkt antistatisch
Heeft een sterk dekkend vermogen door het hoge gehalte aan vaste componenten
Is gemakkelijk aan te brengen met rol of kwast
Verdunnen gebeurt met water

U kunt Leemverf ipaint  (laten) aanbrengen op droge, goed absorberende, vetvrije ondergronden zoals behang, hout, stuc en gangbare minerale oppervlaktes. Voor de meeste ondergronden vormt de hechting geen enkel probleem, alleen bij erg absorberende of gladde ondergronden is vooraf behandelen aangeraden (bijvoorbeeld met Tierrafino Contact primer). Ook is het mogelijk Uw eigen kleur te maken met de prachtige 13 pigmenten van Tierrafino.

Verbruik
0,125 l/m2 per laag. In de meeste gevallen zijn 2 lagen voldoende (0,25 l/m2). Het verbruik is hoger op grove ondergronden.

Kleuren
Het kleurenpalet toont een gamma van sfeervolle aardetinten: Dover-wit, Delphi-wit, Romeins-oker, Nassau-oranje, Djenné-rood, Ayers Rock, Iquitos-groen en Gomera-grijs. Deze kunnen onderling gemengd worden of verdiept met natuurlijke Tierrafino Pigmenten. NB: Net als bij alle mineraalverven, komt de uiteindelijke uitwerking pas tot uiting na het drogen.

Houdbaarheid
Tierrafino ipaint koel bewaren, maar beslist vorstvrij en goed afgesloten. Ongeopend is de verf minstens 12 maanden houdbaar. Een keer geopend is Tierrafino ipaint 6 weken houdbaar. U kunt het ontbindingsproces van de verf zo veel mogelijk te vertragen door alleen schoon gereedschap in de emmer verf te gebruiken. Met bacteriën besmet gereedschap zal de verf verontreinigen en het ontbindingsproces.

 

INHOUD: 5 L, 10 L

MERK: Tierrafino

VERFSOORT: binnen, Watergedragen

Schrijf een productbeoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Leemverf Duurzaam Ipaint

  • Model: 005
  • Beschikbaarheid: 2
  • €51,97

Tags: leemverf, duurzame verf, ipaint, binnenverf