Filter

Alle winkelrubrieken


Weergegeven:
Voucher
Museum Swaensteyn - 25% korting op entree
New -25%

Museum Swaensteyn - 25% korting op entree

Kunst & cultuur aan de Vliet!Museum Swaensteyn is hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur van Voorburg en Leidschendam. Het museum is gevestigd in het Notarishuis in de Herenst..

€6,00 €4,50 Excl. BTW: €4,13

Voucher
Lasergamen - De Uithof
New -21%

Lasergamen - De Uithof

ONZE LASERGAME-ARENALasergamen, een spannende game vol actie en plezier voor jong en oud! Fantastisch om in groepsverband te spelen tijdens je verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.Onze..

€9,50 €7,49 Excl. BTW: €6,19

Voucher
Karten - De Uithof
New -20%

Karten - De Uithof

Onze spectaculaire indoor kartbaan, voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en twee hairpins, is speciaal ontworpen voor jou! Echt iedereen, van beginnend tot pr..

€14,95 €11,95 Excl. BTW: €9,88

Voucher
2 uur Skien en Snowboarden - De Uithof
New -20%

2 uur Skien en Snowboarden - De Uithof

De Uithof heeft de gezelligste sneeuwbaan van Nederland! Een uitstekende sneeuwbaan voor de enthousiaste wintersporter op elk niveau. Je hebt bovendien op onze sneeuwbaan de beschikking over nieuwe Sa..

€20,00 €15,95 Excl. BTW: €13,18

Voucher
Schaatsen (65+) - De Uithof
New -20%

Schaatsen (65+) - De Uithof

Schaatsbaan De Uithof is dé plek voor een cool uitje. De historische schaatsbaan van De Uithof bestaat al bijna 50 jaar. De ijsbaan waar kampioenen als Ben van&nbs..

€6,75 €5,40 Excl. BTW: €4,46

Voucher
Schaatsen - De Uithof
New -23%

Schaatsen - De Uithof

Schaatsbaan De Uithof is dé plek voor een cool uitje. Met een 400-meterbaan en funrink is er genoeg ruimte om rond te schaatsen over het ijs. Voor de jongsten (of oudere beginnelingen) staan op..

€8,45 €6,49 Excl. BTW: €5,36

Voucher
Avond Oppas Den Haag
New -47%

Avond Oppas Den Haag

"Wil je af en toe een avondje weg, maar kan het buurmeisje niet? Of wil je niet alweer je ouders vragen? Wij selecteren en screenen de leukste oppassers voor jou: we kennen al onze meiden en jong..

€38,00 €20,00 Excl. BTW: €16,53

Voucher
Verzorgde lunch bij Lekker Brood
New -32%

Verzorgde lunch bij Lekker Brood

Voor een stevige en goed verzorgde lunch ben je bij Lekker Brood aan het juiste adres. Deze broodspecialiteiten worden allemaal gebakken met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak e..

€8,50 €5,75 Excl. BTW: €5,28

Voucher
Ticket Koersdag Renbaan Duindigt - 13 okt
New -33%

Ticket Koersdag Renbaan Duindigt - 13 okt

Altijd al een keer naar een paardenrace gewild? Jong en oud is welkom op Renbaan Duindigt. Geniet van de sport, het spel, een bijzondere locatie en een sfeervolle ambiance. Gokje wagen? Dan kan dat, m..

€9,00 €6,00 Excl. BTW: €4,96

Leemverf Duurzaam Ipaint New

Leemverf Duurzaam Ipaint

BeschrijvingDuurzame Leemverf I-paint heeft daarbij nog enkele zeer prettige eigenschappen: het is damp-open en het bevat geen enkel chemisch oplosmiddel. Daardoor draagt het bij aan een aangenaam en ..

€51,97 Excl. BTW: €42,95

Duurzame Minerale Muurverf

Een kalkmatte sol-silicaat muurverf op basis van de beproefde bindmiddelcombinatie kieselsol en kaliwaterglas. De verf heeft een zeer goede hechting op minerale ondergronden, op oude andersoortige ver..

€43,50 Excl. BTW: €35,95

Ycoleum Plantaardige Lakverf Hoogglans

Een hoogglans, waterafstotende houtconservering op basis van lijnolie. In combinatie met Ycoleum Dekkende Verbeits, Quattro Grondverf of Pura Multiprimer als grondlaag biedt Y..

€60,09 Excl. BTW: €49,66

Lijnolieverf Authentieke Jachtlak

Ons verflab is voortdurend op zoek naar de minst schadelijke en meest effectieve grondstoffen. Op moment van publicatie geldt:JACHTLAK bevat minimaal 75% natuurlijke grondstoffen. (water, herwinbare p..

€42,20 Excl. BTW: €34,88

Natunol Natuurlijk Hout Impregneermiddel

Een houtimpregneermiddel op basis van natuurlijke oliën en harsen. Natunol penetreert zeer goed in het hout en heeft een voedende, vochtwerende werking. Tevens wordt het hout besch..

€19,90 Excl. BTW: €16,45

Lekker Brood Biologische Granola

Lekker Brood Biologische Granola Ingrediënten: havervlokken*(tarwe, rogge) (lupine), honing*, pompoenpitten*, zonnebloempitten*, kokos*,ei*, rozijnen*, cranberry (rietsuiker)*, zeezout, plan..

€6,95 Excl. BTW: €5,74