Over ons

Over de Hofpas

Van harte welkom bij de Hofpas, dé GRATIS kortingspas voor iedereen in Den Haag en omgeving.


Profiteer van leuke aanbiedingen en korting bij ruim 600 aangesloten lokale bedrijven, instellingen en activiteiten. Hierdoor ben je voordeliger uit en draag je bij aan het levendig houden van onze winkelstraten. 


Het partneraanbod is zeer divers. Van winkels, restaurants, opticiens, sauna's en kappers tot wijngaarden, goochelaars en zelfs energetische behandelaars. En uiteraard de leukste evenementen, zoals het Milan Festival, de CPC, Den Haag Outdoor, Kingsdag en Live on the Beach. Eigenlijk is het teveel om te benoemen. Kijk hier voor het totale aanbod en abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


LIEVER LOKAAL


De Hofpas wil een beetje meer geluk brengen bij de inwoners van regio Den Haag. Levendige winkelstraten houden de buurt gezellig en bevorderen het onderlinge contact. Met De Hofpas wordt lokaal winkelen en erop uitgaan nog aantrekkelijker. Ga op ontdekkingsreis en vind pareltjes op onverwachte plekken en bezoek de tofste events!

Wij zijn een sociaal bedrijf zonder winstoogmerk. Lokale winkeliers helpen wij door hun aanbod onder de aandacht te brengen van 50.000 pashouder, een aantal dat dagelijks groeit.