Over ons

Over de Hofpas

Van harte welkom bij de Hofpas, dé GRATIS kortingspas voor leden van de Volharding in Den Haag en omgeving.Het partneraanbod is zeer divers. Van winkels, restaurants, opticiens, sauna's en kappers tot wijngaarden, goochelaars en zelfs energetische behandelaars. En uiteraard de leukste evenementen, zoals het Milan Festival, de CPC, Den Haag Outdoor, Kingsdag en Live on the Beach. Eigenlijk is het teveel om te benoemen. Kijk hier voor het totale aanbod en abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


LIEVER LOKAAL


De Hofpas wil een beetje meer geluk brengen bij de inwoners van regio Den Haag.

Levendige winkelstraten houden de buurt gezellig en bevorderen het onderlinge contact. Met De Hofpas wordt lokaal winkelen en erop uitgaan nog aantrekkelijker. Ga op ontdekkingsreis en vind pareltjes op onverwachte plekken en bezoek de tofste events!

De Volharding is een actieve coöperatie in Haaglanden met ruim 27.000 leden. De Volharding heeft geen winstoogmerk en het lidmaatschap is gratis.

Lokale winkeliers helpen wij door hun aanbod onder de aandacht te brengen van inmiddels ruim 55.000 pashouder, een aantal dat dagelijks groeit.