.

Samenwerkingspartners

De Hofpas heeft de volgende samenwerkingspartners:


Content:


Ranja&Rosé, Willemijn Noordoven
Haagse hotspots voor kids en ouders


Willemijn Noordoven blogt onder de naam Ranja en Rosé over de leukste uitjes, winkels en horeca voor kinderen en ouders in Den Haag en omgeving. Op ons verzoek blogt zij regelmatig over onze partners. In haar beoordeling is zij volledig onafhankelijk en blogt zij op persoonlijke titel. 


Strategisch:


Als gevestigde en startende ondernemer kunt u met al uw ondernemersvragen terecht  bij het Haags Ondernemershuis? Of het nu gaat om regels en vergunningen, financiering, ZZP-schap, de keuze van de geschikte rechtsvorm, belastingzaken, marketing, social media, transport en logistiek, intellectueel eigendom, trainingen, workshops of netwerkbijeenkomsten etc.,Het Haags Ondernemershuis is gevestigd  aan de Prinsegracht 42-46 en is gemakkelijk bereikbaar via het Openbaar Vervoer (bus- en tramhalte Brouwersgracht). Parkeren kan vlakbij in de parkeergarages Torenstraat en Grote Markt.


Het Haags Ondernemershuis is geopende van maandag tot en metvrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Inlopen mag - graag zelfs - maar om eventueelwachten te voorkomen is het altijd goed vooraf even te bellen met 070-389 81 86of mail naar info@haagsondernemershuis.nl.