Algemene informatie voor partners van de Hofpas


Liever lokaal, de Hofpas.

Welkom bij de Hofpas! De Hofpas is een pas voor alle inwoners van regio Haaglanden en biedt voordeel bij lokale bedrijven en activiteiten. Ook jouw bedrijf of organisatie kan zich aansluiten bij de Hofpas. Middels de voordeelpas, de app, de website en de marketingacties van de Hofpas speelt je je in kijker van een grote groep nieuwe klanten en verhoog je je omzet. Word jij ook Hofpasleverancier? 


Liever Lokaal!

Ons doel is om de inwoners van regio Haaglanden meer te binden aan hun buurt en stad. Als Hofpasleverancier doe je een aantrekkelijk aanbod aan pashouders, zodat zij vaker hun boodschappen bij jou doen en eerder deelnemen aan activiteiten. Zo ontstaat er meer binding, het wordt leuker en gezelliger in de wijk! 

Zorginstelling Florence en vereniging de Volharding hebben het initiatief genomen voor de Hofpas omdat uit onderzoek blijkt dat als mensen binding hebben met hun omgeving, zij langer gezond en gelukkig blijven. De Hofpas is hét middel om hier een bijdrage aan te leveren!


Veel meer dan een kortingspas

Op de website van de Hofpas kun je je producten en diensten promoten in uw eigen online etalage die kan uitgroeien tot een volwaardige webwinkel. En met de Hofpas profiteer je van onze gezamenlijke marketingacties. 


Een initiatief waar iedereen van profiteert, jong en oud én lokale ondernemers zoals jij!