Belangrijke wijziging in het concept
Belangrijk nieuws van de Hofpas

Belangrijk nieuws van de Hofpas

In deze Corona-crisistijd is winkelen en uitgaan aan banden gelegd en na 2 maanden intelligente Lock-down is het gebrek aan inkomsten en steun ook voor de Hofpas reden om een aantal noodzakelijke en ingrijpende wijzigingen in het concept aan te brengen. U leest alles hierover in de gestuurde servicemail.…
Lees meer
PARTNERS UITGELICHT

Filya
is een bijzondere concept- en plantenwinkel in het centrum van Den Haag. Diverse keren per week worden hier nieuwe planten bezorgd, die een nieuwe bestemming krijgen.
Court Garden - L.v. Meerdervoort 96
Het eerste ecodesigned hotel van Nederland, gelegen in het bruisende Zeeheldenkwartier! De combinatie van duurzaamheid en de warme, rustige sfeer, maken van Court Garden Hotel een unieke plek waar je je meteen op je gemak voelt.
Gomsa - Zoutmanstraat 6A
Sfeervolle Arabische en Oosterse lampen, mozaïektafels, aardewerk, meubelen, kussens en accessoires. Elk artikel is anders en daarmee haal je altijd iets unieks in huis. Stap in de wereld van Gomsa en laat je betoveren door de sfeer van 1001-nacht.
Arari - Loosduinsekade 91A
Kleurrijke ontbijt- en lunchzaak met allerlei producten vol fruit, groenten, granen, zaden en peulvruchten. Denk aan smoothies, (protein)bowls, wraps en koffie en meer. Alles is verantwoord, 100% natuurlijk en Good-2-Go!