Belangrijke wijziging in het concept
Belangrijk nieuws van de Hofpas

Belangrijk nieuws van de Hofpas

In deze Corona-crisistijd is winkelen en uitgaan aan banden gelegd en na 2 maanden intelligente Lock-down is het gebrek aan inkomsten en steun ook voor de Hofpas reden om een aantal noodzakelijke en ingrijpende wijzigingen in het concept aan te brengen. U leest alles hierover in de gestuurde servicemail.…
Lees meer
PARTNERS UITGELICHT

Herbal Spirit - Prins Hendrikstraat
Bij Herbal Spirit worden diverse kruiden, specerijen, zaden, voedingssupplementen en daaraan gerelateerde producten verkocht. Deze worden binnen diverse culturele tradities gewaardeerd en erkent om hun heilzame werking op lichaam en geest.
Haar Opera - Prins Hendrikplein
Welkom bij Haar Opera, een plek waar jij jezelf kan worden. Hier draait het allemaal om MINDSTYLE: Wij helpen je graag de juiste mindset en stijl te vinden. Aan het Prins Hendrikplein in Den Haag vind je kapsalon Haar Opera. Iedereen is hier welkom voor een knipbeurt of een nieuwe look.
ViaRosa - Johan van Hoornstraat
ViaRosa helpt jonge gezinnen bij het georganiseerd krijgen en houden van hun huishouden. Samen zorgen we voor meer controle. Op je voorraad, je werk, (digitale) administratie, je gedachten en/of je tijd. Opgeruimd is Rust !