Nieuws, tips & acties
Tijd voor een nieuwe coupe; 7x kappers met Hofpasvoordeel!

Tijd voor een nieuwe coupe; 7x kappers met Hofpasvoordeel!

Het najaar breekt aan en daar hoort natuurlijk ook een spetterende, frisse coupe bij. We hebben dameskappers, herenkappers, kinderkappers en zelfs een natuurlijke kapper! Uiteraard met een leuk Hofpasvoordeel...
Lees meer
12 internationale restaurants met Hofpasvoordeel

12 internationale restaurants met Hofpasvoordeel

Als je je culinaire horizon wilt verbreden, lees dan vooral verder! We hebben 12 internationale restaurants uitgelicht met Hofpasvoordeel. Kan jij het lijstje doornemen zonder trek te krijgen?
Lees meer
Valentijn met de Hofpas

Valentijn met de Hofpas

14 februari is het Valentijnsdag. DE dag van de liefde en de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen of je liefde voor iemand kenbaar te maken. We zetten een aantal Hofpaspartners voor je op een rij!  ❤️
Lees meer
PARTNERS UITGELICHT

Arari - Loosduinsekade 91A
Kleurrijke ontbijt- en lunchzaak met allerlei producten vol fruit, groenten, granen, zaden en peulvruchten. Denk aan smoothies, (protein)bowls, wraps en koffie en meer. Alles is verantwoord, 100% natuurlijk en Good-2-Go!
Court Garden - L.v. Meerdervoort 96
Het eerste ecodesigned hotel van Nederland, gelegen in het bruisende Zeeheldenkwartier! De combinatie van duurzaamheid en de warme, rustige sfeer, maken van Court Garden Hotel een unieke plek waar je je meteen op je gemak voelt.
Gomsa - Zoutmanstraat 6A
Sfeervolle Arabische en Oosterse lampen, mozaïektafels, aardewerk, meubelen, kussens en accessoires. Elk artikel is anders en daarmee haal je altijd iets unieks in huis. Stap in de wereld van Gomsa en laat je betoveren door de sfeer van 1001-nacht.
La Bodeguita - Oude Molstraat 32D
Join the latin feeling! Hier kan je terecht voor Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba danslessen. Van beginners tot gevorderden; iedereen is welkom! Ook vinden hier iedere donderdag- en vrijdagavond de gezelligste feesten plaats.
VOORDEEL IN JE MAILBOX?

Blijf wekelijks op de hoogte van de leukste tips, de beste deals en vele kortingen in jouw buurt