NIEUWTJES, TIPS & AANBIEDINGEN
Voor als het straks weer mag...

Voor als het straks weer mag...

Vandaag had De Hofpas een afspraak “voor als het straks weer mag”… Want op de achtergrond blijven we bezig met leuke dingen bedenken voor als die dag er straks ineens weer is.
Lees meer
Secretaressedag

Secretaressedag

Secretaressedag we kennen het woord allemaal. Maar waar komt die dag eigenlijk vandaan? En waarom?
Lees meer
Wandel tijdens je Werk-dag 2021

Wandel tijdens je Werk-dag 2021

Wandel je mee naar/tijdens je werk-dag op donderdag 8 april? Bestel dan een paar fijne schoenen met korting!
Lees meer
De Vegetarische Toko

De Vegetarische Toko

Ook geen zin om te koken na de paasdagen? We hebben een te gekke nieuwe Hofpas deelnemer voor je! De eerste en enige plantaardige toko van Nederland.
Lees meer
Sara

Sara

Stille zaterdag, Als we dan toch stil zijn dan is dat een mooie gelegenheid om een sprookjesachtig verhaal (voor) te lezen uit het kinderboek Sara geschreven en geïllustreerd door Eva Verhoeven.
Lees meer
Lekker Brood

Lekker Brood

Korting op dagvers natuurlijk, biologisch Lekker Brood na 15.00 uur. Wie wil dat nou niet!
Lees meer
PARTNERS IN DE SPOTLIGHTS

Van Kleef - Lange Beestenmarkt
Van Kleef, opgericht in 1842, is het enige nog overgebleven Haagse jenever en likeurenhuis. De ambachtelijke bereiding, op basis van natuurlijke ingredienten komen tot leven in de rijke smaak, de finesse en het vriendelijk karakter van alle Van Kleef distillaten. Natuurlijk ..... Van Kleef! Geniet van 10% korting met je Hofpas.
Court Garden Hotel - Laan van Meerdervoort
Court Garden Hotel is open! Het is het eerste ecodesigned hotel van Nederland en ligt in het hippe Zeeheldenkwartier, één van de gezelligste stadswijken van Den Haag. In deze buurt vind je veel authentieke winkeltjes, sympathieke restaurantjes en gezellige cafés. Geniet van 10% korting met je Hofpas.
Midgetgolf Zuiderpark - Henriëtte Roland Holstweg
Midgetgolf spelen in het mooiste park van Den Haag. Met mooie, uitdagende en afwisselende banen is er voor ieder wat wils. Je voordeel bij Midgetgolf Zuiderpark: 25% korting op het midgetgolfen!

Nieuwe Partners