Amaro Montenegro

Amaro Montenegro

Weinig dingen zijn meer Italiaans dan een glas amaro. Deze kruidenlikeur dateert al eeuwen en werd voor het eerst gemaakt door monniken die geloofden dat het bovennatuurlijke krachten had.

De productie verplaatste zich snel van kleine kloosters naar uitgestrekte planten. Het destillatieproces varieerde, maar meestal gecentreerd rond een unieke combinatie van kruiden en specerijen die na maceratie werden geïnfuseerd in een rijke geest. Geheimhouding bleef altijd integraal - zozeer zelfs dat slechts een paar familieleden van elke generatie de recepten kenden, met verschillende variaties in de amaro, inclusief alles van bloemen tot wortels. Hoewel de ingrediënten relatief onbekend bleven, groeide de populariteit snel. Tegenwoordig genieten Italianen van alles, van cocktails tot koekjes, tot amaro. De after-dinner-likeur blijft echter de meest gebruikelijke manier om het te drinken, vooral na een maaltijd met meerdere gangen.

In Amerika pionieren mixologen een geheel nieuw ras van cocktails met amarangecoratie. Van het opfleuren van de klassiekers tot het vinden van unieke combinaties van eten en drinken, amaro biedt barmannen veel veelzijdigheid. Nieuwsgierige barbezoekers reageren positief en zorgen voor een enorme golf van populariteit die de mainstream bereikt. Met meer dan 300 beschikbare variëteiten is het kiezen van een amaro geen eenvoudige prestatie. Wat Amaro Montenegro onderscheidt, is de unieke, soepele, bitterzoete smaak afgeleid van het geheime recept van onze oprichter van 40 kruiden en specerijen.

 Inhoud: 0.7 liter

Schrijf een productbeoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Amaro Montenegro

  • Model: 1050
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €25,00
  • Excl. BTW: €20,66

Tags: Amaro Montenegro, rum, Amaro Montenegro kopen, rum kopen