Boodschappen


Weergegeven:

Absolut Vodka

Absolut Vodka   Absolut Vodka is een Zweedse wodka die uitsluitend is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat, in tegenstelling tot sommige andere wodka's, geen toegevoegde sui..

€18,50 Excl. BTW: €15,29

Akashi Blend + GB

Akashi Blend + GB Akashi is de officiële whisky van de Japanse White Oak-distilleerderij. Zoals de naam doet vermoeden, bevindt de distilleerderij zich in de kleine stad Akashi, ten zuiden van..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

Amaro Averna

Amaro Averna Sinds 1868 vertegenwoordigt Amaro Averna echte Siciliaanse ambacht met een verhaal dat is geworteld in erfgoed en traditie. Het recept brengt de smaken en aroma's over van het..

€18,50 Excl. BTW: €15,29

Amaro Montenegro

Amaro Montenegro Weinig dingen zijn meer Italiaans dan een glas amaro. Deze kruidenlikeur dateert al eeuwen en werd voor het eerst gemaakt door monniken die geloofden dat het bovennatuurlijke krach..

€25,00 Excl. BTW: €20,66

Amsterdamsche Jonge Jenever

Amsterdamsche Jonge Jenever Jenever bestaat uit graanalcohol en moutwijn. De naam jonge jenever is ontstaan toen men technisch in staat was neutrale alcohol te maken van meer dan 90% en men je..

€19,99 Excl. BTW: €16,52

Amsterdamsche Oude Jenever

Amsterdamsche Oude Jenever Nadat de jonge jenever ontstond werd de jenever die op de karakteristieke oude manier werd gemaakt oude jenever genoemd. Oude jenever bestaat voor 15% uit moutwijn, ..

€19,99 Excl. BTW: €16,52

Angostura Dr. Siegert

Angostura Dr. Siegert Gerespecteerd en erkend als de leider in aromatische bitters wereldwijd; geen bar of keuken is compleet zonder. Unieke smaakversterker (kruiden) voor de bereiding van alcoh..

€18,15 Excl. BTW: €15,00

Australian Bitters Company Aromatic Bitters

Australian Bitters Company Aromatic Bitters Alle bitters kunnen hetzelfde smaken, maar voor een kenner of mixoloog met een voorliefde voor de fijnere dingen, maakt Australische Bitters het ver..

€20,99 Excl. BTW: €17,35

Bacardi Carta Blanca

Bacardi Carta Blanca Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum met onderscheidende smaken van amandel en vanille.  Gerijpt in wit eiken vaten en gefilterd door een geheime..

€18,95 Excl. BTW: €15,66

Bailey's Irish Cream

Bailey's Irish Cream Het Baileys-recept is een heerlijke, unieke mix van crème van topkwaliteit, drievoudig gedestilleerde whisky en fijne alcoholische dranken. Het is het allerbeste van..

€21,01 Excl. BTW: €17,36

barolo 2013 terre del barolo cantina

Barolo - Terre del barolo - Cantina - 2013 Barolo is een droge rode wijn uit het gelijknamige dorp of een van de omliggende dorpen in Piëmont, een Itali..

€65,00 Excl. BTW: €53,72

Beluga Celebration Vodka

Beluga Celebration Vodka, Beluga Noble Celebration Wodka is een eersteklas premium wodka die wereldwijd wordt erkend als uitstekende Russische wodka. Speciaal voor het 115-jarig best..

€51,00 Excl. BTW: €42,15

Belvedere Vodka

Belvedere Vodka, Belvedere Vodka is de originele en ware uitdrukking van luxe wodka, gemaakt op basis van 600 jaar Poolse traditie. De wodka zelf is altijd authentiek en nooit kunstmatig. Exclusief..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

Bitter Truth Apricot Likeur

Bitter Truth Apricot Likeur Bitter Truth Abrikozenlikeur combineert het sap van zongerijpte abrikozen uit Klosterneuburg met een abrikozenjenever die is gedistilleerd uit dezelfde vrucht. De k..

€31,50 Excl. BTW: €26,03

Bitter Truth Celery

Bitter Truth Celery De Bitter Truth Celery Bitters hebben een rijk bouquet van smaken zoals witte druif, Sencha-thee, citroengras, blad van selderij en verse wortelgember. Het jongleert ook artisti..

€20,99 Excl. BTW: €17,35