Je voordeel bij Zuiderparktheater:

Binnenkort een nieuw voordeel

Zuiderparktheater
Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST  Den Haag


085-2014955
info@zuiderparktheater.nl
/zuiderparktheater/

Zuiderparktheater 


Het Zuiderparktheater, het enige openluchttheater van de regio, is hét zomertheater van Den Haag. Het biedt een feestelijke programmering voor iedereen. Amateurverenigingen op het gebied van kunst en cultuur zijn van harte welkom om het podium te huren. Als uw vereniging een mooi plan heeft, maar geen geld, neem dan vooral contact op. We kunnen altijd kijken wat we voor elkaar kunnen doen. 

Naast een klein professioneel team, zet een grote groep vrijwilligers zich voor ons theater in, om te helpen bij  de exploitatie. Deze vrijwilligers vormen een belangrijke brug naar de bewoners van onze regio. Zij zijn onze ‘ambassadeurs in de wijk’.

 

Café Boom

Café Boom is een nieuwerwets, maar gezellig en intiem café in het Zuiderparktheater, met een groot, gedeeltelijk overdekt, terras. Een café met een adembenemend mooi uitzicht. De komende winter is het café drie dagen per week geopend, gerund door de geweldige vrijwilligers van het Zuiderparktheater, onder begeleiding van Shamel van de Berg. Je kunt in ons café onder het genot van een glas wijn, een tosti of borrelplankje genieten van de herfstzon en de prachtige natuur en dieren in het park. Of zak lekker weg op onze picknickbanken op het terras met een heerlijke warme ‘choco’.

Iedereen is welkom in Café Boom: van jong tot oud! Op het theaterterrein komt geen verkeer, zodat de kleintjes lekker vrij buiten kunnen spelen. Ook is het café de ideale plek voor een kinderfeestje, borrels of vergadering.

 

Contactgegevens

Bezoekadres
Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

Postadres
Snelliusstraat 47C
2517 RH Den Haag

Telefonische bereikbaarheid: wij zijn helaas alleen op voorstellingsdagen telefonisch te bereiken. U kunt wel een boodschap achterlaten op 085-2014955, of een mail sturen. 

vouchers