Je voordeel bij Woonmode Megastore:

10% korting op onze vloeren, gordijnen, raambekleding, binnenzonwering, buitenzonwering, behang, karpetten,  boxsprings, matrassen 


*Kortingen worden verleend op de adviesprijzen, korting is niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig op lopende orders en niet achteraf te verrekenen. 

Woonmode Megastore
Winkelcentrum in de Bogaard: Bogaardplein
2284 DM Rijswijk


070-3960610
rijswijk@woonmode.nl
www.woonmode.nl
woonmode/

Woonmode Megastore

 

Woonmode is sinds 1985 één van de grootste woninginrichters van de regio Den Haag. In de woonwinkel van Woonmode vindt u op maar liefst 1200m2 alles op het gebied van complete woninginrichting.

Van een zeer grote keuze in hoogwaardige vloeren, zoals laminaat, pvc, tapijt, vinyl, marmoleum en parket tot de grootste gordijnen- en raambekledingcollectie van de regio. Ook op het het gebied van binnenzonwering, buitenzonwering, behang en karpetten vindt u bij Woonmode een zéér grote keuze. 
 
Woonmode is erkend dealer van alle toonaangevende merken en fabrikanten, zodat u verzekerd bent van goede kwaliteit. Zo werken wij met merken/ fabrikanten als Quick Step, Balterio, Desso, Tarkett, Luxaflex, Eijffinger, De Ploeg, Parade, Bonaparte, Forbo, Novilon, Marmoleum, Bece, Verosol, Arte, Eastborn, Brink&Campman e.v.a.. 

Woonmode werkt daarnaast met eigen maatnemers, monteurs, stoffeerders, parketteurs en behangers, waarmee wij garant staan voor vakwerk. Met onze vakkennis, goede service en scherpe prijzen laat Woonmode zien dat mooi en sfeervol wonen binnen ieder budget mogelijk is.

Door onze samenwerking met De Hofpas profiteert u bovendien van een scherpe korting en extra voordelen op onze collectie. 
 
De grote woonwinkel van Woonmode is uniek in de regio. Woonmode, uw bezoek zéker waard.

Wij heten u van harte welkom!

vouchers