Je voordeel bij Wauw:

Bij aankoop vanaf € 15,- krijg je een mooie linnen Wauw tas met daarin een bijzondere goody cadeau.

Wauw
Piet Heinstraat A
2518 CB Den Haag


070-2013737
info@wauw.nu
www.wauw.nu
wauwWarenhuis/

Wauw, wild and unique warehouse

Elke week is er wel iets nieuws te zien in de winkel in het Haagse Zeeheldenkwartier. We hopen dat je een keertje onze kant op komt, want we hebben zo veel moois om je te laten zien! We verkopen sieraden, planten, interieur-accessoires, stationary, kerstdecoratie, cadeaus, vintage en nog veel meer...

We zijn 7 dagen per week open, zondag en maandag van 12 uur tot 17 uur, dinsdag t/m zaterdag van 11 uur tot 18 uur.

 

Shoppen bij WAUW is feestje... maar dat komt omdat er met bergen liefde wordt geklooid bij Wauw. Klooien, want werken kunnen we het niet noemen...

 

Hieronder de klooiers van Wauw

 

Willie

Altijd in fleurige kleuren gekleed en het liefst de hele dag in de weer met de planten... dat is Willie! De planten zijn haar favoriet van alle WAUW-spullen. Als de wekelijkse lading aankomt in de winkel trekt ze de deur van het busje al open voor die stil staat! Willie maakt ook alle 'zeemonsters' en de mooiste creaties met levend groen. En als we weer eens een prachtig geïllustreerde etalage hebben... Willie!

 

        

 

Roos

Altijd blij om je te zien en het liefst de hele dag aan het freubelen… dat is Roos! Haar favoriet? De glazen lijstjes en doosjes en de kaarten en de pennen en de droogbloemen en de notitie-boekjes. Oh wacht! En de cactussen! Als je in de winkel even niet kunt kiezen en je vraagt Roos om advies… tja, dan weet je zeker dat je opties alleen maar uitbreiden ;-). En als je ergens in de winkel of op je cadeautje een kraanvogeltje vindt… Roos!

 

        

 

Anouk

Anouk is een originele vintage-lover! Niet alleen de vintage items bij WAUW zijn haar favoriet, ze kan zich ook helemaal verliezen in mooie vintage-kleding en -accessoires. Laat Anouk maar lekker rommelen in de winkel en hoekjes creëren met altijd verrassende combinaties van spullen. En krijg je een extra strikje om je cadeau heen... Anouk!

 

        

 

Eva

Altijd maar weer van alles anders neerleggen en veranderen... dat is Eva! Haar grote liefde? Zo'n beetje alles wat de natuur heeft gecreëerd: blaadjes, schelpen, bloemen, veren... Er is iets met de vormen en kleuren die haar bijzonder blij maken! Het op zoek gaan naar nieuwe spullen voor de winkel is voor Eva net zo'n feest als het zoeken naar mooie schelpen langs de kust. Is de winkel wéér veranderd? Eva! 

 

        

vouchers