Watt Design

 

Bij Watt Design hebben we een uitgebreide collectie moderne design lampen en meubels. We adviseren je graag over de effecten van de verschillende soorten lampen en lichtbronnen. In de winkel valt te zien welke lampen geschikt zijn en het best passen bij de ruimte die verlicht moet worden. Je krijgt een goede indruk van de mogelijkheden in je eigen huis.
Assortiment

Wij vertegenwoordigen de volgende merken: Bestlite, Design House Stockholm, Dutch Originals, Dutch Seating Company, Fabula Living, Giso, Gispen, Gubi, Harvink, Kera Interior, Lampe Gras, Le Klint, Louis Poulsen, Marset, Northern Lighting, Pholc, Style of Temptation, Swallows Tail Furniture, Tara tafels, Tecnolumen, Vanmokum.


In de winkel hebben we een groot deel van de collectie op voorraad. Je kunt dus al snel genieten van je nieuwe aanschaf.

 

Ook bij de meubels valt er veel te kiezen. Iedere fauteuil of stoel heeft een eigen zitcomfort. U kunt ze in de winkel allemaal uitproberen. En met de grote variatie aan bekleding kan iedere stoel, bank of tafel de gewenste uitstraling krijgen die past bij het interieur. In de winkel zijn veel combinaties te zien in stof, leer en hout.

vouchers