Je voordeel bij vomFASS Den Haag:

Bij aankoop van twee produkten, krijgt u op het goedkoopste produkt 20% korting.

Deze aanbieding, geldt niet met andere aanbiedingen of onze spaarkaart.

Producten rechtstreeks uit het vat
oliën, wijn, azijn, spiritualiën, delicatessen

 

vomFASS, betekent letterlijk “uit het vat”  Wij bieden producten rechtstreeks uit het vat aan, die ons terug brengen naar de wortels in een tijd waarin klanten verse ingrediënten rechtstreeks bij de producent kochten. We zijn gepassioneerd over onze producten en we willen dit ook graag met u delen. Daarom bieden we vomFASS in de mediterrane stijl aan.

 

In onze live winkel raden wij u aan om te proberen voordat u koopt. Dit concept is niet alleen voor onze olie en azijn, maar ook voor onze zeldzame drank producten.

 

Waar vomFASS zich ten opzichte van de concurentie in onderscheidt is onze directe, langdurige relaties met onze telers, producenten en distilleerders. De familie vomFASS werkt inmiddels vier generaties samen met deze familiebedrijven. Om deze relaties te versterken, reist onze vomFASS familie persoonlijk door heel Europa. Niet alleen staan we achter de uitzonderlijke kwaliteit van de producten, we kunnen ook uit eerste hand ervaringen delen en deskundig advies geven over elk van deze unieke producten.

 

Voor ons waren dit  beweegredenen om dit prachtige concept naar Nederland te halen. Gesitueerd in de gezellige en goed bereikbare Fahrenheitstraat 648 in Den Haag, kunt u onze beleveniswinkel vinden.

 

We zijn ondernemers met een passie voor goed eten en drinken en tevreden klanten.

 

vomFASS Den Haag is dagelijks open, kom langs om even te praten en om al deze uitstekende producten uit de hele wereld te proeven.

 

Ons motto:  KIJKEN  PROEVEN GENIETEN

instagram

vouchers