Je voordeel bij Voel je Voeten:

Exclusief voor hofpashouders een gratis voetenscan en uitleg over wat voetreflexologie is. 

Voel je Voeten
Vlietweg
2266 KA Leidschendam


06 - 18 71 18 20
stoelmassageaandevliet.nl
www.voeljevoeten.nl

Voel je Voeten - Praktijk voor Voetreflexologie

 

Voetreflexologie is een therapeutische vorm van voetmassage en heeft een postief effect bij stress- en pijnklachten. In de voeten liggen zones verborgen die via energiebanen corresponderen met elk deel van het lichaam: de reflexzones. Door deze met duim en vingers te bewerken, worden de lichaamsdelen waarmee ze in verbinding staan, beïnvloed en geprikkeld tot reageren. Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor stoornissen kunnen verminderen of verdwijnen.

 

Met voetreflexologie willen we evenwicht in het lichaam bereiken: wat overactief is wordt gekalmeerd en wat onderactief is juist gestimuleerd.

 

Vivienne Uri-Bellaard

 

Na een vierjarige HBO-opleiding reflexologie ben ik sinds 2009 zelfstandig gevestigd als reflexzone-therapeute. Elke dag ontvang ik met veel plezier cliënten. Soms ga ik ook naar iemand toe, bijvoorbeeld als hij of zij moeilijk ter been is.

 

Mijn praktijk is gevestigd in de zorgvleugel van Voel je wel op de Vlietweg 14 in Leidschendam waar we met een groep van zo’n 20 erkende therapeuten samen werken aan verbetering van welzijn & gezondheid van een groot aantal mensen.

vouchers