Je voordeel bij VGC Vitrage Gordijn Cleaning:

20% korting op de reinigings prijs.

 

Voor bedrijven hebben wij speciale prijzen neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

VGC Vitrage Gordijn Cleaning
Kerketuinenweg
2544 CZ Den Haag


070 - 367 02 29
info@vgc.nl
www.vgc.nl

Vitrage Gordijn Cleaning

 

Vitrage Gordijn Cleaning is de specialist in het reinigen van gordijnen en vitrage. Wij beschrikken in onze vestiging aan de Kerketuinenweg in Den Haag over moderne en milieuvriendelijke reinigingsapparatuur, waaronder een ultrasoon lamellen- en jaloezieënreiniger (die het vuil lostrilt met geluid) en een zelf ontworpen sneldroogtunnel.

 

voor reiniging

na reiniging

                                                                                            

 

Ook voor reperatie

 

Daarnaast is er een vakkundig reparatieafdeling, want als wij uw gordijnen meenemen en er blijkt hier en daar een kleine reparatie nodig te zijn, dan hangen wij ze na reiniging natuurlijk niet gewoon weer op. Even een zoom dichtstikken,een haakje vervangen: u krijgt uw raam- bekleding schoon èn in topconditie terug.

 

Het reinigen van gordijnen wordt steeds meer specialistenwerk. Dat komt met name door de technische ontwikkelingen. Twintig jaar geleden waren er mischien vijf soorten gordijnstof. Tegenwoordig zijn er honderden, niet zelden voorzien van speciale coatings, brandvertragende middelen en al dan niet glanzende verven. Bij het reinigen kiezen wij telkens de methode die de toegevoegde waarde intact houdt. Ons concrete aanbod voor reiniging van ‘zachte’ raambekleding omvat de volgende diensten:

- Afhalen en coderen

- Opmeten en haken verwijderen

- Reinigen, appreteren, stain-guarding

- Doorstomen

- Haken terugplaatsen

- Terughangen

- Dagservice voor een aantrekkelijke prijs

vouchers