Je voordeel bij Van Erkelens Optiek:

Van Erkelens Optiek geeft u 10% korting op uw nieuwe montuur of een paar enkelvoudige zonneglazen cadeau.

Van Erkelens Optiek
Appelstraat
2564 EC Den Haag


070-3250579
info@vanerkelensoptiek.com
www.vanerkelensoptiek.nl

Van Erkelens Optiek - Optometrist

 

 

Van Erkelens Optiek is sinds jaren een begrip in de Vruchtenbuurt e.o. Yvonne (opticien) en Dimitri van Erkelens (optometrist) hebben de bestaande optiekzaak in 1992 overgenomen. Inmiddels is de zaak na diverse verbouwingen uitgegroeid tot een eigentijdse “Oogwinkel’’ voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Want de tijd dat men uitsluitend een bril kwam aanmeten ligt immers al ver achter ons.

 

Uitgebreide collectie brilmonturen

 

Van Erkelens Optiek heeft een zeer uitgebreide collectie in de meest uiteenlopende modellen van hip, via trendy naar een klassieke uitstraling. Wij hebben tevens een grote collectie kinderbrillen.

 

Monturen, overzichtelijk geshowd, maakt het kiezen in de stijl die bij u past gemakkelijk. Want voorop staat dat het montuur dat u kiest in overeenstemming is met uw persoonlijkheid. Om uit ons aanbod een weloverwogen keuze te maken, gebruiken wij de “ Visu Real’’, (gezichtsfoto’s per computer) die het kiezen van het juiste montuur verbluffend eenvoudig maakt.

 

Optometrist

 

De ontwikkelingen op het gebied van oogbehandeling hebben er toe geleid dat er steeds meer behoefte ontstond aan een nog meer gespecialiseerde opleiding.

Een optometrist heeft een 4 jarige H.B.O opleiding gevolgd waarbij hij in staat is, naast oogafwijkingen, ook oogproblemen die eventueel een medische oorzaak hebben, te onderkennen. Apparatuur en onderzoeksmethodieken zijn daarop volledig toegespitst.
Is er echter onverhoopt sprake van een ernstige oogafwijking dan kan Dimitri van Erkelens u door verwijzen naar een oogarts.

 

Een optometrist is dus werkzaam in de eerstelijns oogzorg en is daarom opgenomen in de wet” Beroepen Individuele Gezondheidszorg’’(BIG)

 

Een prettige bijkomstigheid is dat de kosten voor een optometrist door de meeste zorgverzekeraars, grotendeels worden vergoed, informeert u wel even bij uw zorgverzekeraar.

 

vouchers