Je voordeel bij Torica Optiek & Audicien:

Bij aanschaf van een paar hoortoestellen krijgt u 60 batterijen kado twv € 39,60

50% korting op tweede paar glazen op sterkte*

Torica Optiek & Audicien
Herenstraat -
2282 BW Rijswijk


070-3906742
info@torica.nl
www.torica.nl
www.facebook.com/ToricaOptiek

Torica, 78 jaar ervaring als opticien

Omdat een bril iets heel persoonlijks is, biedt Torica u een keuze uit meer dan 2000 monturen. Brillen met een klassieke uitstraling tot aan de hippe en trendy look van de designer labels. Wij leveren u niet alleen een bril of contactlenzen, wij verzorgen en controleren eveneens de conditie en  gezondheid van uw ogen. 

De opticiens van Torica zijn opgeleid om u het beste advies te geven op het gebied van correctie. Onze optometristen zijn speciaal opgeleid om u maximale zorg te bieden op het gebied van oogzorg. Ieder oog is immers anders. Daarom zijn er ook verschillende onder­zoeken, uiteenlopend van standaard tot uitgebreid optometrisch onderzoek.

 

Torica ook voor uw gehoor

Torica is er niet alleen voor uw zicht, maar ook voor uw gehoor. Als Hoorprofs Audicienbedrijf werken wij met de modernste apparatuur om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en de best passende oplossing te kunnen bieden op het gebied van horen en gehoorbescherming. Onze ervaren audicien kan gratis en vrijblijvend het gehoor testen en beantwoordt graag al uw vragen.

 

Torica voor ogen en oren

 

*Voordeel bij de opticien; Koopt u, voor uzelf, twee complete brillen op sterkte te gelijkertijd, dan krijgt u op het tweede paar glazen 50% korting! (korting is op het voordeligste paar glazen)

 

vouchers