Je voordeel bij Topkapi Sense Restaurant:

Eén GRATIS drankje bij per lunch of diner. Keuze uit huiswijn, tapbier of fris (m.u.v. energy drinks). Maximaal 2 personen per Hofpas.*

Topkapi Sense Restaurant
Gevers Deynootplein
2586 CL Scheveningen


070 - 322 81 34
info@topkapi-scheveningen.nl
www.topkapi-scheveningen.nl
topkapischeveningen

Topkapi Restaurant Scheveningen

 

Arabisch-Mediterraanse keuken

Topkapi Restaurant Scheveningen is de “schatkamer” van de landen rond de Middellandse Zee met Arabische & Turkse invloeden. Direct onder het prachtige kurhaushotel kunt u proeven van de keukens van Griekenland, Turkije, Egypte, Syrië, Libanon, Palestina, Israël, Algerije, Tunesië en Marokko en de cultuur beleven met live muziek en authentiek gastheerschap.

 

De overheerlijke grill gerechten worden op een houtskoolgrill bereid. Bovendien heeft Topkapi een aantal moeders uit bovenstaande landen bereid gevonden om dagelijks onze chefs te adviseren en te helpen om de authenticiteit van de gerechten te waarborgen. Zowel op het zonovergoten terras als binnen kunt u heerlijk lang tafelen en genieten van een Arabische waterpijp.

 

Live entertainment

Sinds 2005 verwelkomt restaurant Topkapi dagelijks vele nationale en internationale gasten om te genieten van de unieke sfeer, het heerlijke eten, een ontspannen Shisha roken en in de weekenden het live entertainment. De rijke aankleding en sfeerverlichting zorgen voor een mysterieuze sfeer. 

 

De uitgebreide menukaart van Topkapi biedt een grote diversiteit aan gerechten uit de verschillende keukens.


Volg Topkapi Scheveningen ook op Instagram!

vouchers