Sparen:

In de winkel krijg je 2% van het aankoopbedrag in spaarpunten

Top Bikes Elandstraat


Top Bikes staat voor persoonlijke service, professioneel advies en heel veel ervaring.


Showroom

In onze showroom kunt op een overzichtelijke en persoonlijke manier onze grote collectie fietsen bekijken. Wij zijn natuurlijk altijd voor u beschikbaar voor het passende advies en kunnen door onze passie voor Trek alles vertellen over de verschillende modellen. De complete collectie onderdelen, accessoires, kleding en  fietstassen zijn ook ruimschoots aanwezig in de showroom die vlakbij het centrum van Den Haag is gelegen. U bent van harte welkom!


Meervoudig beste Trek Dealer van Nederland

Trek is een merk waar wij als leverancier trots op zijn, een complete lijn fietsen die sportief, doordacht en met oog voor design en techniek is ontworpen. tot in de kleinste details. Wij hebben als topdealer van Trek fietsen ervoor gekozen om veel van de collectie direct in onze showroom te tonen. Wij zijn wat dat betreft uniek te noemen in Nederland. 


De meeste trek fietsen leveren wij direct uit voorraad of kunnen wij binnen 1 a 2 dagen aan u als klant professioneel afleveren. Top Bikes is meervoudig benoemd tot beste Trek dealer van Nederland.


Professionele werkplaats

In onze professionele werkplaats repareren en onderhouden wij fietsen van alle merken. Ons team staat voor u klaar om u snel en vakkundig mobiel te houden. Wij accepteren alle soorten fietsen en hebben de mogelijkheid om de meeste reparaties binnen 1 dag gereed te hebben.

vouchers