Hofpasaanbieding:

50% korting op de skybar voucher incl. toegang en drankje naar keuze (m.u.v. cocktails) in de Skybar. Geldig van maandag t/m vrijdag 

The Penthouse
Rijswijkseplein 786
2516 LX Den Haag


070-305 1000
maitre@thepenthouse.nl
www.thepenthouse.nl/
ThePenthouseNL

THE PENTHOUSE IN DE HAAGSE TOREN

HET HOOGSTE RESTAURANT VAN NEDERLAND.

 

Zo heb je Den Haag nog nooit gezien!  Welkom in The Penthouse op de topverdiepingen van de Haagse Toren.  Geïnspireerd op het beroemde Flat Iron Building uit New York. Top of the City: zelfs hoger dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver.

 

Je kunt hier niet alleen genieten van het uitzicht en heerlijke eten, maar zelfs overnachten!

 

 

De hoogste thee van Nederland

 

Het restaurant is zeven dagen in de week geopend: geniet van een drankje, koffie met gebak, lunch, Highest Tea, Wine of Champagne, of geniet  in de avond van een heerlijk luxe en uitgebreid diner met decadent grand dessert. De sky bar serveert de hele avond uitstekende cocktails. Geniet van de mooiste zonsondergang met een heerlijke gin-tonic!

 

Prachtig uitzicht én heerlijk luxe genieten

 

The Penthouse combineert haar unieke locatie met culinaire verrassingen van hoog niveau en internationale, persoonlijke service. De keuken onder leiding van Chef  Brian Whyte wordt alom geroemd in recensies.

 

Het onovertroffen uitzicht, in combinatie met de warme sfeer en gastvrijheid, maken dit tot een van de meest bijzondere plekken van Nederland. Dit moet je ervaren.

vouchers