Hofpasaanbieding:

10% korting op tickets voor 'The Hague Peace Night Run' 

The Hague Peace Night Run 


Een unieke belevingsloop en deideale mix van sport, fun en spanning! 


The Hague Peace Night Run staat garant voor eensprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid, maar is verder zodonker als de nacht en wordt slechts op enkele plaatsen verlicht! Iederedeelnemer loopt daarom met een headlight.  Het parcours van 8,5 km loopt door het centrum van Den Haag en passeert o.a. het Vredespaleis. Of je nou beginner bent of hardloopfanaat, iedereen is van harte welkom! Na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? De The Hague Peace Night Run wordt afgesloten met een gezellige afterparty!


The Hague Peace Night Run is deopvolger van de Vredesloop. Op de Internationale dag van de Vrede:zaterdagavond 21 september 2019 vindt de tweede editie van het evenementplaats. 


Lopen voor UNICEF

Tijdens The Hague Peace Night Run vieren we dat we in vrijheid en vrede met elkaar kunnen leven. Helaas is vrede niet overal aan de orde. Om deze reden is de samenwerking met UNICEF ontstaan, zodat alle deelnemers samen kunnen lopen en geld inzamelen voor miljoenen kinderen die op de vlucht zijn voor bijvoorbeeld oorlog en geweld. Deelnemers kunnen zelf een actiepagina aanmaken via het platform van UNICEF Nederland. Op die manier kan elke deelnemer zich laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s en zijn zij vrij om een vrijblijvend bedrag bij inschrijving te doneren. 


10% korting met de Hofpas

Inschrijven Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Den Haag op een bijzondere, verlichte manier wil leren kennen, is de The Hague Peace Night Run op zaterdag 21 september een absolute must. 


De Hofpas kortingscode vind je bij "Mijn Account" -> "Jouw kortingscodes"

vouchers