Hofpasaanbieding:

Geen entreegeld t.w.v. € 35 bij inschrijving lidmaatschap of gratis een blik ballen bij een 10-rittenkaart van € 75.

Tennisvereniging Thor de Bataaf
Ver-Huëllweg 2
2585 JC Den Haag


070-3521677
info@thordebataaf.nl
ThorDeBataaf

Tennisvereniging Thor de Bataaf

 

Tennisvereniging Thor de Bataaf bestaat sinds 1928 en is één van de grootste tennisverenigingen van Nederland.

 

Thor de Bataaf biedt voor ieder wat wils. Of je nu (beginnend) recreant bent of een fanatieke competitiespeler. Een toptalent bent of puur voor de gezelligheid komt. Voor jong en oud, in zomer en winter, binnen en buiten. Ondanks (of juist dankzij) het grote aantal leden is de sfeer altijd persoonlijk, gezellig en betrokken. Bij Thor voel je je al gauw thuis en leer je dankzij de vele activiteiten snel leuke mensen kennen.

 

Groot aantal tennisbanen
Tennispark Thor de Bataaf heeft 18 verlichte all-weather tennisbanen (smash court) die het hele jaar bespeelbaar zijn. Daarnaast zijn er 3 indoorbanen. Als je lid bent van Thor de Bataaf, kun je onbeperkt op de buitenbanen spelen, de binnenbanen zijn apart te huur. Een binnen- of buitenbaan huren is ook ook mogelijk voor niet-leden. Klik hier voor meer informatie over baanhuur.

 

Uitstekende faciliteiten
Op het tennispark vind je een gezellige pub met een sfeervol terras, maar ook een racketshop en een fitnesscentrum. Achter de bar staat professioneel barpersoneel. Bij Thor hoef je dus geen bardiensten te draaien.

 

Lid worden bij Thor de Bataaf?

  • Thor de Bataaf is verkozen tot de leukste sportvereniging van Den Haag 2012 én 2014!
  • In ons moderne, luxe clubhuis kun je ook na het spelen van een potje tennis terecht voor gezelligheid. We hebben daarnaast een moderne fitnessruimte, een racketshop en een fysiotherapeut.
  • Als één van de grootste tennisverenigingen van Nederland vind je tussen de Thor-leden altijd spelers van je eigen niveau om mee te tennissen.
  • De activiteitencommissie en jeugdcommissie organiseren veel activiteiten voor spelers van elk niveau en elke leeftijd.
  • Ons eerste mixteam op de zondag speelt Hoofdklasse, je kunt dus toptennis kijken op je eigen park.
  • En niet als minste: op de 18 verlichte all-weather banen kun je het hele jaar door spelen!

 

 

vouchers