Je voordeel bij Stomerij Wasserij Haaglanden:

20% korting op al uw stoomgoederen

Stomerij Wasserij Haaglanden
Kerketuinenweg
2544 CZ Den Haag


070-367 57 78
info@stomerijhaaglanden.nl
www.stomerijhaaglanden.nl

Stomerij Wasserij Haaglanden

 

Sinds 1994 is Stomerij Wasserij Haaglanden de grootste textielverzorger van de regio Haaglanden, wellicht beter bij u bekend onder de naam Dry Cleaning Center. Wij werken vanuit onze vestiging in Den Haag voor zowel particulieren als bedrijven en bedienen nagenoeg de gehele provincie Zuid-Holland en zelfs daarbuiten. 

 

Wassen
Met wasmachines met een inhoud van maar liefst 20 kilogram is Wasserij-Stomerij Haaglanden in staat grote partijen en diverse soorten wasgoed te wassen.

 

Stomen
Onze afwerkapparatuur zorgt dat het textiel zijn eigenschappen behoudt op het gebied van stevigheid, grip en kwaliteit.

 

Strijken
Met onze persmachines strijken en persen wij uw textiel. Ook hierbij wordt zorg gedragen voor de kwaliteit van uw textiel. Daarbij verdwijnen vouwen en ongeregeldheden in bijvoorbeeld uw kledingstukken als sneeuw voor de zon, wel zo prettig.

 

Chemisch Reinigen
Naast onze wasmachines hebben we nog twee chemisch reinigen machines die gebruik maken van het chemisch reinigingsmiddel perchloorethyleen, ook wel PER genoemd en koolwaterstof, ook wel KWL genoemd. Het voordeel hiervan is dat het vlekken van olie, vet of bijvoorbeeld teer uit het textiel haalt. Een bijkomend voordeel is dat het milieuvriendelijk is en het textiel zo min mogelijk aantast.

 

Waterafstotend & Brandvertragend
Op verzoek kunnen wij sommige textielstoffen waterafstotend of brandvertragend maken.

 

Halen & Brengen
Vanaf bepaalde hoeveelheden bestaat de mogelijkheid dat wij bij u langs komen om het wasgoed op te halen en weer terug te brengen. Ook kunnen wij op locatie bijvoorbeeld uw raambekleding ophalen en weer terughangen.

 

Wassen, stomen, strijken, reinigen voor particulieren, bedrijven (zakelijk) in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Delft, Rotterdam, Wassenaar, Leiden, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp 

 

vouchers