Je voordeel bij Steam Scheveningen:

Eén GRATIS drankje bij per lunch of diner, keuze uit huiswijn, tapbier of fris (m.u.v. energy drinks). Maximaal 2 personen per Hofpas.*

Steam Bar & Grill restaurant

 


Op de boulevard van Scheveningen, vlakbij de Pier vind je Bar & Grillrestaurant Steam. Een super gaaf concept waarbij je zo de Victoriaanse tijd in stapt.. Een bijzondere wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Het complete interieur is geïnspireerd op de Steampunk trend en zorgt daarmee echt voor een bijzondere belevenis. De industriële look & feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie. Steam staat bekend om haar vele speciaal bieren - meer dan 50! - en haar mooie kwaliteit vlees, bereid in de Mibrasa oven.

 

Als je van bier houdt, zit je bij Steam goed. Onder de vijftig bieren die ze schenken vind je onder andere de lokale biertjes van Brouwerij Scheveningen en Kompaan, maar ook de lekkerste Duitse en Belgische bieren en zelfs een bijzonder biertje uit San Francisco. De mooiste namen komen voorbij als: Gajes, Zatte, Ongelovige Thomas en Dikke Lul Drie Bier (wij hebben het niet zelf verzonnen!). Als je wat biertjes wilt uitproberen kan dat, je kunt een proeverij bestellen waarbij je je eigen combinatie samen stelt met 3 bieren van de tap en dan krijg je daar lekkere borrelhappen bij.

 

De echte vlees liefhebber kan bij Steam zijn hart ophalen. Het vlees heeft het MRIJ keurmerk en wordt klaar gemaakt in de Mibrasa oven, een gesloten houtskool oven waar je met een speciaal schuifsysteem de luchtstroom perfect kunt controleren. Je hebt een fijne keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten, alles is vers, goed gekruid en met aandacht bereid. Bij de voorgerechten springt de zalm gemarineerd in Gin&Tonic eruit, of kies één van de heerlijke salades. Als hoofd kun je gaan voor een goede (lady) steak, één van de rijk belegde hamburgers of voor een vers gegrild kippetje van de rotisserie - een eye-catcher! En hou je van een dessert, dan is de home made Twix een echte aanrader.

 

Elk weekend is er live muziek van de huisband Steam LIVE, zij spelen ook verzoekjes en later op de avond mag er gedanst worden.


Volg Steam Bar & Grill ook op Instagram!

vouchers