Spicy Scarves

 

Unieke en handgemaakte sjaals voor de modebewuste - en reislustige vrouw, die er moeiteloos goed uit wil zien.

 

De sjaals bestaan uit verschillende lagen materiaal en zijn op verschillende manieren te dragen, als shawl, als stola, als cape, als poncho en als pareo. Ze worden in limited editions gemaakt in Amsterdam.


'We hebben diverse stijlen sjaals en doordat we meerdere contrasten kunnen aanbrengen in 1 sjaal, spreken we vrouwen van alle leeftijden aan. We zijn gek op contrasten, want we geloven dat je als vrouw de ene keer stoer en de volgende keer klassiek gekleed gaat, of sportief overdag en de avond elegant betreed.

 

Toen eigenaresse Waheeda Afriat voor haar vorige baan als inkoopster voor een mode concern veel op reis was, was zij altijd op zoek naar een instant garderobe wonder. 'Als je niet veel mee kan en wil nemen, is het erg handig als je een accessoire hebt, waarmee je zowel zakelijk als sportief als feestelijk voor de dag kunt komen. Eén accessoire die verfraait en functioneel is.'

 

En zo werd Spicy Scarves geboren.

 

Eén shawl, eindeloze combinaties!

 

Te verkrijgen via www.spicyscarves.nl en als je toch liever wilt passen en voelen? Kom dan langs bij de Boutique op de Pier in Scheveningen.

 

SPICY SCARVES: SJAALS VOOR VROUWEN MET PIT

 

vouchers