Hofpasaanbieding:

Eén GRATIS drankje per lunch of diner. Keuze uit huiswijn, tapbier of fris (m.u.v. energy drinks). Maximaal 2 personen per Hofpas.*

Solo Vino by Gusto

 

Solo Vino is een puur Italiaanse wijnbar en biedt keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnen.

 

Italië in Den Haag

De succesformule van winebar Solo Vino is nu ook geïntegreerd in restaurant Gusto op het Plein in de binnenstad van Den Haag en wil haar gasten een stukje Italië laten beleven in de stad. 

 

Proef ruim 30 wijnen per glas en maak kennis met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Onze sommelier kan je alles vertellen over de gekozen wijn.

 

Geniet van de prachtige wijnen in combinatie met heerlijke Italiaanse hapjes. Ons ‘assortimento royale’ is een proeverij van verse hapjes en een ideale combinatie bij de wijn. 

 

Voor een gezellig dagje uit

Het restaurant met de winebar bevinden zich vlakbij de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en het Centraal Station en leent zich uitstekend voor een gezellig dagje Den Haag of een zakelijke afspraak. 

 

Een bezoek aan de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, het Nationale Toneel, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof of Spuimarkt, het filmhuis en diverse musea is heel goed te combineren met een hapje bij Solo Vino by Gusto. Het is allemaal op loopafstand van het restaurant.


Volg Solo Vino by Gusto ook op Instagram!

vouchers