Je voordeel bij R.M. Schippers Lijsten:

15% korting op een prachtig stukje Haagsche historie.


Klik hier voor deze unieke kans


                          R.M. Schippers en Zonen - encadreurs sinds 1885 - 

 

De liefde voor het vak zit duidelijk in het bloed bij R.M. Schippers en Zonen, encadreurs sinds 1885, want alweer de vijfde generatie van het familiebedrijf zorgt ervoor dat elk schilderij de lijst krijgt die het verdient. Onder het bezielend leiderschap van Rob Schippers worden alle lijsten op maat gemaakt of gerestaureerd. Hiervoor worden zelfs nog steeds de mallen en ornamenten gebruikt van de oprichter. En ook de oude recepten zijn zorgvuldig bewaard gebleven.

 

 

Schippers is een echte lijstenmaker: hij snijdt lijsten in alle stijlen, ornamenteert of verguldt deze met bladgoud volgens de technieken uit de dagen van weleer. Restauratiewerk vindt hij het mooiste wat er is, volledig in de huid kruipen van een handwerksman van eeuwen geleden en zo te werk gaan dat de restauratie niet zichtbaar is. Het gaat er bij de lijstenmakerij dus niet om mooie oude lijsten nieuw te maken, zeker niet. Vaak worden originele lijsten die bijvoorbeeld zijn voorzien van bladgoud, met het verstrijken van de tijd alleen maar mooier. Dan gaat het er dus om datgene te repareren wat echt beschadigd is.

 

 

Naast restauratiewerk kunt u bij de lijstenmakerij uitstekend terecht voor het laten vervaardigen van een lijst op maat. Werkelijk alles is in te lijsten. Naast schilderijen, foto’s en zeefdrukken, krijgen ook doopjurken, schoentjes van kinderen en het officierenpak van grootvader een bijzondere plek aan de muur met een lijst van R.M Schippers en Zonen, encadreurs sinds 1885. Of u nu kiest voor een witgouden baklijst, uitbundige lijst of klassieke ornamentlijst: Rob Schippers maakt de lijst die bij uw kunstwerk past.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vouchers