Je voordeel bij Saktiisha Yoga Centre:

Voor nieuwe leden: 5 lessen yoga voor maar € 30,-

Voor huidige leden: 5% op de reguliere 5-20 lessenkaarten.

Saktiisha Yoga Centre


Body - Mind - Spirit - Yoga


Saktiisha Yoga Centre, gevestigd in een prachtig oud monumentaal pand aan de Javastraat, is toegankelijk voor iedereen die een of meerdere facetten van yoga zoekt en wilt beoefenen.


Wees jezelf en voel je thuis in een ontspannen en inspirerende sfeer. Saktiisha opereeert via eeuwenoude en moderne kennis en ervaring van yoga en meditatie, om verbinding en balans van “body, mind & spirit” te ervaren en behouden. Met 3 tot 4 yogazalen en onze massage en in-house Indischa Flower (Ayurvedische schoonheidsbehandelingen) kunnen wij velen een thuis bieden.Aanbod

Ons aanbod varieert van lessen, workshops en cursussen tot complete gecertificeerde opleidingen. Allemaal om aan de verschillende behoeften te voldoen van de bezoekers.


Yoga is meer dan alleen de fysieke houdingen. Of je nu beginner bent, al wat langer aan yoga doet, jong bent of oud… we hebben voor iedereen een passende les. Onze ervaren docenten delen graag hun kennis, ervaring en liefde voor yoga met jou!

Hofpasvoordeel

Nieuwe leden kunnen kennis maken met 5 lessen yoga voor maar €30. De lessen dienen binnen 1 maand gevolgd te worden. Mail naar info@saktiisha.com en ontvang instructies m.b.t. betalen & boeken.

Huidige leden ontvangen 5% korting op de reguliere 5-20 lessenkaarten.

vouchers