Hofpasaanbieding:

10% korting op de complete sets.

Safety Camera
Veraartlaan 8
2288 GM Rijswijk


070 – 4156888
info@safetycamera.nl
www.safetycamera.nl

Safety Camera  -  Camera- en Alarmbeveiliging  -

 

Verhoog de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw klanten in en om het gebouw met Camera- en Alarmbeveiliging van Safety Camera. Camera- en alarmbeveiliging speelt een steeds grotere rol in het beveiligen van o.a. winkels, kantoren, horecabedrijven, supermarkten, privé huizen en buitenterreinen.

 

 

Safety Camera is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf met als activiteiten het verkopen en verhuren van alarmsystemen en camerabewaking. Opdrachtgevers zijn bedrijven en overheden die actief zijn in onder andere gebouwbeheer, logistiek, bouw, retail en Horeca.

 

voor complete beveiligings-oplossingen

 

Safety Camera heeft sinds haar oprichting een toonaangevende positie in de snel groeiende beveiligingsmarkt verworven. Deze marktpositie wordt versterkt door het brede spectrum van innovatieve producten en diensten die Safety Camera levert, haar betrokkenheid en flexibiliteit bij complexe projecten en de snelle beschikbaarheid van haar technisch specialisten. Safety Camera is hiermee voor haar relaties een betrouwbare partner van conceptontwikkeling tot en met de implementatie van complete beveiligings-oplossingen.

 

vouchers