Hofpasaanbieding:

€10 korting op je tickets voor de Rock History Tour!
Bestellen via info@marcellos.nl

Marcello's Art Factory | Rock History Tour
Koningin Emmakade 148
2518JK Den Haag


0703634047
info@marcellos.nl
www.rockhistorytour.nl/
rockhistorytour/

Rock History Tour Den Haag

 

 

Den Haag is altijd al Popstad Nummer Eén geweest! Beleef deze geschiedenis tijdens de Rock History Tour, een unieke rijdende Haagse show.

 

Je rijdt met een luxe touringcar langs hoogtepunten uit popmuziek. Aan boord live gespeelde hits van toen door Haagse topmuzikanten. De reisleiders vertellen uit ervaring en zijn altijd bekende Hagenezen, bijvoorbeeld Peter de Ronde de eerste gitarist van de Golden Earrings of onze voormalig nachtburgemeester Rene Bom.

 

U zit natuurlijk niet de hele tijd in bus, we bezoeken onderweg enkele bijzondere plekken uit de Haagse popgeschiedenis. Het programma duurt ruim 3,5 uur met een ontvangst met koffie en thee, een drankje onderweg en een borrel na afloop.

 

Door de jaren heen komen de beste Nederlandse bands maar uit één stad; Den Haag! Den Haag wordt niet voor niets het Liverpool van Nederland genoemd. Het begon allemaal rond 1955 met de Indorockers. In de sixties had je bekende beatgroepen als The Motions, Shocking Blue, Q65, Group 1850, Livin’ Blues, Super Sister en Golden Earring(s) maar er waren nog honderden andere bandjes die overal en nergens optraden. Nog steeds is Den Haag hofleverancier met bands als Anouk, Kane, Direct, De Règâhs en niet te vergeten De Kraaien.

Beleef de Haagse popgeschiedenis met de Rock History Tour.


Eerstvolgende Tour

Zaterdag 2 maart, 13:30

Let op: kaartjes met Hofpaskorting zijn alleen te bestellen via info@marcellos.nl.

vouchers