Je voordeel bij Resto van Harte Haaglanden:

Bij 4 personen eet er 1 persoon GRATIS


- Aanbieding geldt max 1x per maand.
- Alle 4 de personen dienen de pas te laten zien. 

Resto van Harte 

 

Bij Resto VanHarte nodigen we u uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.

 

Voor een maaltijd kunt u terecht in een van onze Resto’s, maar we komen ook naar u toe met onze VanHarte-foodtruck. Overal in het land brengen we buurten in beweging om zelf het heft in handen te nemen en onder de vlag van Resto VanHarte nog meer plekken te creëren waar generaties, culturen en geloven elkaar kunnen ontmoeten.

 

Kansen voor iedereen

Medewerkers Resto van Harte
Met onze aanpak helpen we buurtbewoners kansen te pakken om actief deel te nemen aan de samenleving. Dat doen we door ontmoeting mogelijk te maken, perspectief te bieden op werk en scholing, een gezonde leefstijl te promoten, te helpen bij het krijgen van grip op geld, en samenredzaamheid te stimuleren.

Resto VanHarte is er voor iedereen. Voor sommige doelgroepen hebben we een speciaal programma, bijvoorbeeld voor kinderen en tieners en voor ouderen.

 

Duurzame verbinding


Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving. De aansluiting met de samenleving verliezen kan iedereen overkomen door een tal van oorzaken. Resto VanHarte wil de eenzaamheid en het sociaal isolement waartoe dit kan leiden onder de aandacht brengen en actief bestrijden. Dit laatste doen we door mensen uit alle lagen van de bevolking met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij samen kunnen koken, samen kunnen eten en vooral zelf een bijdrage te leveren aan een leefbare gemeenschap. Resto VanHarte richt zich primair maar niet uitsluitend op mensen met een smalle beurs.

 

Hét recept voor een betere buurt


Resto VanHarte wil een drijvende factor zijn in het terugdringen van het sociaal isolement en het verhogen van de sociale cohesie in de Nederlandse samenleving. Ontmoetingsplaatsen creëren voor verbinding, samen koken en eten en samen activiteiten ondernemen onder de vlag van Resto VanHarte staat in onze aanpak centraal. We stimuleren het buurtinitiatief om van deze ontmoetingsplaatsen een succes te maken en betrekken hierbij alle relevante samenwerkingspartners. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt en samenleving. 
 

Sociaal buurtrestaurant

 

Resto VanHarte in Den vrijwilligers - resto van harteHaag is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in de Schilderswijk, Laak, Loosduinen, Moerwijk en Mariahoeve en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is €7,-. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

 

Locaties 

Resto van Harte is te vinden in de Schilderswijk, Laak, Loosduinen, Moerwijk en Mariahoeve. 

 

Prijs 

De prijs voor een 3 -gangen diner bedraagt € 7,- 

 

Hofpasvoordeel

Als je met 4 personen komt eten, betaal je maar voor 2! 

 

Reserveren 

 

Reserveren kan tot: 12:30 op de dag van uw komst via de website. 

Klik hier om te reserveren. 

vouchers