Hofpasaanbieding:

- High tea 2e persoon GRATIS. De high tea is normaal € 34,50 p.p., met Hofpas nu € 34,50 per twee personen (max. 4 personen per tafel).*

- 10% korting op een (lunch)arrangement voor Savarin on Stage (18-22 juni). Gebruik hiervoor promocode ONSTAGE10.

Restaurant Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk


070-3072050
info@savarin.nl
www.savarin.nl
hotelsavarin

Restaurant Savarin


Het restaurant van Savarin heeft al jarenlang de naam opgebouwd als gastronomisch restaurant en is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d'Europe.

 

Restaurant Savarin staat bekend om zijn kookkunsten en gastvrijheid. U kunt hier rekenen op verrassende creaties uit de Franse keuken met internationale invloeden. De chef-kok, maître en sommelier combineren hun vakkennis, wat zorgt voor een voortreffelijke en onvergetelijke avond bij Restaurant Savarin.

 

Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad. Bij ons wacht u slechts één taak: genieten! Niet voor niets schrijven wij Service met een capital S!

 

* Op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u samen met uw partner, familie en/of vrienden genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant.

Wij serveren verschillende theemelanges van Dammann; daarbij serveren wij vier gangen met diverse lekkernijen van zoet tot hartig en van warme gerechten tot koude gerechten. 


18-22 juni: Savarin on Stage


Restaurant, Hotel & Spa Savarin bestaat 25 jaar en dat wordt groots gevierd!

Van 18 tot en met 22 juni veranderd het historische plein in een sprookje en jij kan daar bij zijn! Speciaal voor Savarin wordt op dit moment door Ivo van Leeuwen (dirigent van o.a.  The Lion King, Elisabeth en Miss Saigon) een musicalspektakel gecreëerd.


Highlights uit de bekendste musicals van Nederland uitgevoerd door de grootste sterren van Nederland. De Show zal een compilatie zijn van o.a. The Lion King, Elisabeth en Miss Saigon Annie, The Sound of Music etc.. En dat allemaal in een openluchttheater op het plein van Huize Zuidhoorn. Jong en oud geniet van de grootste hits en is getuige van deze unieke samenstelling van musicals.


Hofpasvoordeel: 10% korting op een luncharrangement. Reserveren via Ticketpoint. Gebruik hiervoor kortingscode ONSTAGE10

vouchers