Hofpasaanbieding:

WEEK SPECIAL - €15,50 p.p.

3-WAY'S HENDRIKS* - €22,50 p.p.


*De 3-Way's Hendriks is geldig op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Op vrijdag en zaterdag alleen geldig bij reserveren tussen 17.00/17.30 uur met verplichte eindtijd van 19.30 uur.

Urban Restaurant Hendriks
Prins Hendrikstraat 55A
2518 HK Den Haag


070 221 1752
info@restauranthendriks.nl
www.restauranthendriks.nl/
caferestauranthendriks/

RESTAURANT HENDRIKS


Gemak is het woord dat Hendriks perfect omschrijft. Als je van pure en duurzame producten houdt dan ben je bij Hendriks aan het juiste adres! Dat in combinatie met de persoonlijke service is waar Hendriks voor staat en is het beste recept. Ingewikkelder gaan wij het niet maken!


Fast good food


Hendriks biedt zowel bites voor de kleine trek, wat ook leuk is om te sharen, als uitgebreide maaltijden voor de grote trek. Ervaar de smakelijke, originele gerechten en neem je smaakpapillen op ontdekkingsreis!


Bites:


- Oosterse tonijnsalade / kwartelei / furikake / miso mayonaise / warm brood

- Burgertje van linzen en pompoen / groene curry mayonaise / mini brioche / kropsla / mango salsa

- Tartaar classico van Rijn, Maas en Ijsselrund / truffel / 0 graden eidooier


Hoofdgerechten:


- Hamburger (zoals die bedoeld is) / rosé van binnen / cheddar / augurk / jalapeño / grove ketchup / kropsla / verse frites

- Kabeljauw onder een kruidendakje / met forel / hollandaise met kerrie / krokante polenta / cippolini ui / radijs zoetzuur 

- Gegrilde Ribeye / gebakken paddenstoelen / truffeljus / paddo schuim / geroosterde groenten

- Pompoen Curry / zoete aardappel / koriander / flatbread / linzen / geroosterde groenten


Dit is uiteraard lang nog niet alles. Bekijk hier de menukaarten voor het volledige aanbod.


Bierliefhebber? Hier vind je een uitgebreid assortiment aan biersoorten. Voor de borrelaars is er ook een borrelplank, bestaande uit een speciale selectie van de chef!


Gemak is het woord dat Hendriks perfect omschrijft. Fast good food, ingewikkelder gaan wij het niet maken. Kom langs en ervaar het zelf!


Hofpasvoordeel


WEEK SPECIAL - €15,50 p.p.

Ga voor de week special en geniet van een bijpassend biertje! Dit voor maar €15,50 p.p.! 


3-WAY'S HENDRIKS* - €22,50 p.p.

Liever wat uitgebreider eten? Ga dan voor het 3-Way's Hendriks menu! Bij dit menu kunnen er 3 gerechten gekozen worden van het Bites menu voor maar €22,50*! Lekker allemaal voor jezelf of leuk om te sharen, serveren per gang of alles tegelijk op tafel. Alles is mogelijk!


*De 3-Way's Hendriks is geldig op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Op vrijdag en zaterdag alleen geldig bij reserveren tussen 17.00/17.30 uur met verplichte eindtijd van 19.30 uur.

vouchers