Je voordeel bij Naaiatelier Recut:

10% korting op alle reparaties, op het laten maken van een eigen sportdesign en op de workshops

Bij 10 workshops krijg je een gratis sportkledingstuk naar keuze t.w. €49,95 

Naaiatelier Recut
Veraartlaan 8
2288 GM Rijswijk


0629396188
recut1965@gmail.com
www.re-cut.nl
/recut.recut.7

recut sportkledingNaaiatelier Recut

 

Naaiatelier Recut in Rijswijk is een veelzijdig naaiatelier. Je kunt hier terecht voor herstelwerkzaamheden aan je favoriete kledingstuk of voor het laten vermaken van kledingstukken. Bij Recut toveren ze je oude kleding weer om in mooie en goed passende kledingstukken.

Ook voor het aanmeten van een maatkostuum ben je bij Recut aan het juiste adres.

 

Specialisatie Sportkleding

 

Recut is gespecialiseerd in sportkleding. Hier weten ze alles over de beste stoffen om in te sporten. Hun jarenlange ervaring met sporten en onderzoek naar het beste materiaal, maakt van Recut een echte sportkledingspecialist. Recut is vooral gespecialiseerd in sportBH's.

 

Recut maakt eigen ontwerpen, maar kan ook jouw eigen ontwerp helemaal uitvoeren en verzorgen. Zo krijg je sportkleding die helemaal bij jou past, zowel qua pasvorm als design. Kleding maken die aansluit bij de individuele persoon is een belangrijk uitgangspunt bij Recut.

 

Workshops

 

Wil je leren naaien of je eigen ontwerp helemaal zelf ter hand nemen? Volg dan een workshop bij Recut. Voor je het weet heb je het in de vingers. 

 

Chitra Gajadhar

 

Chitra Gajadhar  is de eigenaresse en oprichtster van Recut. 'Na het behalen van mijn diploma voor mode, kon ik het eindelijk mijn droom waarmaken om als een professionele ontwerpster aan de slag te gaan. Met professionele en getalenteerde collega’s maken we het waar.'