Sparen:

In de winkel krijg je 5% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Rebalans
Juliana van Stolberglaan 294
2595 CP Den Haag


0702129549
info@rebalans.nl
www.rebalans.nl/
ReBalans/

Rebalans Den Haag


Bij ReBalans wordt je bij binnenkomst verwelkomt door warmte, de geur van etherische oliën en ontspannende muziek. Kortom: dé ideale omgeving voor ontspannende en diep werkende massages, gezichtsbehandelingen, diverse lichamelijke verzorging en arrangementen.

 

Gezichtsverzorging

Geen quick fixes of wondermiddelen, wel heerlijke en diepwerkende behandelingen waarbij je huid een opkikker krijgt en je je weer lekker ontspannen van wordt! 


Wij bieden verschillende behandelingen voor de huid van het gezicht aan welke voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn. Per persoon kijken we naar de conditie van de huid en de persoon, welk huidtype je primair hebt maar vooral naar wat je huid op het moment dat je bij ons binnenkomt, nodig heeft.


Massage 

Massages ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam en dragen bij aan lichamelijk en geestelijke balans. Wij bieden binnen onze praktijk meerdere massages aan die bijdragen aan deze balans. 

 

Manicure

De handen staan dagelijks bloot aan invloeden van buitenaf door weersomstandigheden en worden intensief gebruikt. Met een manicure geef je jouw handen nét even die extra aandacht die ze nodig hebben.

Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg daarom voor mooi verzorgde handen voor een gezonde uitstraling. 

 

Pedicure

De pedicure is specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak zoals diabetes, maar je kunt ook je voeten mooier te laten maken bij een pedicure zodat je met verzorgde voeten jouw favoriete slippers aan kunt trekken.

 

Waxing

Met waxen verwijder je het haar met wortel en al, voor een korte periode. het haar blijft gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. De striploze Hot Wax van LYCON verwijdert haartjes al vanaf 1-2 mm!


Bovendien worden de dode huidcellen ook verwijdert, wat ervoor zorgt dat de huid heerlijk zacht aanvoelt. Perfect voor korte, hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam.

 

vouchers