Je voordeel bij Quartel Modelbouw:

10% korting bij aankoop van de Constructo Bounty.
Quartel Modelbouw
Delftsestraatweg
2641 NB Pijnacker


015-369.22.05
info@quartel.nl
www.quartel.nl
QuartelModelbouwBv

Quartel Modelbouw

 

Quartel Modelbouw B.V. is sinds 1970 al bekend onder de modelbouwers, die aan radiografische modelbouw doen. Met een webwinkel en een vestiging in Pijnacker kunnen wij door het hele land elke modelbouwer tevreden stellen met ons reusachtige assortiment.

 

Assortiment

 

Ons assortiment bestaat uit: helicopters, vliegtuigen, elektro auto's, brandstof auto's, boten (zowel statisch als radiografisch), radiobesturing, gereedschap en natuurlijk alle toebehoren en onderdelen.

 

Bestellen en betalen

Quartel Modelbouw B.V. een postorderservice over de gehele wereld. Postorders worden na Ideal betaling of onder rembours geleverd. U kunt uw bestelling ook zelf ophalen in onze winkel, dat scheelt verzendkosten. In onze winkel kunt u betalen met PIN, VISA, en cash. Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief B.T.W.

 

Service

 

Al ruim 40 jaar staat service bij ons hoog in het vaandel, met 5 medewerkers hopen wij u met raad en daad terzijde te staan.

 

Construco BountyDe H.M.S. Bounty, een koopvaardijschip opgetuigd als een fregat, zal altijd herinnert worden door de muiterij van Fletcher Christian in 1789 tijdens een reis naar Tahiti. Christian en de rest van de muiters dwongen Kapitein Bligh het schip te verlaten in een open barkas, samen met 18 loyale bemanningsleden en wat provisies. Na een gevaarlijke reis van bijna 4.000 mijl wisten ze het eiland Timor te bereiken.

Specificaties:
Lengte: 39 cm
Hoogte: 33 cm
Breedte: 12 cm
Schaal: 1:110
Serie: Universal (Beginner)
Inclusief verf en gereedschap
Romp in n geheel
Inclusief beslag
Inclusief Nederlandstalige handleiding


Bekijk onze website of kom langs in onze winkel in Pijnacker, 450m² winkeloppervlak. 

 

vouchers