Sparen:

In de winkel krijg je 1% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Prijssnijder
Loosduinseweg 223
2571 AB Den Haag


070-3020367
info@prijssnijder.nl
www.prijssnijder.nl/
prijssnijder

Prijssnijder Bikes & More


Prijssnijder Bikes & More is het startpunt voor alles fiets en fiets gerelateerd. Met ruim 3000 vierkante meter winkelruimte is er voor ieder wat wils te vinden. Prijssnijder is de enige fietsenwinkel van de hele Randstad die altijd open is. Dus ook op zondagen en feestdagen bent u van harte welkom.

Assortiment

Naast een enorm assortiment kinderfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, trekking fietsen, hybride fietsen, elektrische fietsen vindt u bij Prijssnijder ook nog eens het grootste assortiment fietsaccessoires en aanverwante artikelen. 


Kijk op onze website voor het volledige assortiment.

Natuurlijk bieden wij ook een ruim assortiment tweedehands fietsen aan tegen een scherpe prijs en altijd met garantie. Het huidige aanbod vindt u ook op onze website terug. Problemen met uw fiets? Geen probleem, ook onze werkplaats is altijd open waar onze gediplomeerde monteurs klaar staan om u zo snel mogelijk weer op pad te helpen. Alle fietsen van alle merken zijn welkom; of u de fiets bij ons heeft gekocht of niet.

Lekke band?

Lekke band of ander noodgeval? Afspraak maken niet nodig en klaar terwijl u wacht. Kopje koffie staat klaar.


Verhuur

Fiets huren? Ook geen probleem bij Prijssnijder. Kijk hier voor meer informatie over prijzen en reserveringen of neem contact op: 070-3020367.vouchers