Je voordeel bij Poke & Avocado:

2 medium Poke Bowls voor € 15 ipv € 18

Poke & Avocado


Poke & Avocado is een lunchroom die zich specialiseert in de laatste Amerikaanse trend de poke bowl. Deze van oorsprong Haiitiaanse specialiteit is voornamelijk gebaseerd op rauwe vis en wij breiden dit uit met gezonde avocado, gegrilde of geroosterde biologische kip en vegetarische tofu. Je voegt zelf je favoriete ingrediënten samen en wij plaatsen deze voor je in een poke bowl of burrito.
 

Ook hebben we een ruim assortiment aan frisse smoothies waarmee je je maaltijd verder uitbreidt. Het resultaat is een unieke en gezonde maaltijd die volledig naar jouw smaak tot stand is gekomen.

In onze lunchroom in Den Haag kun je niet alleen lekker eten, maar zal je ook een gezellige sfeer, een goede service en een trendy inrichting aantreffen. En heb je geen tijd om te blijven, dan kun je je verse poke uiteraard ook afhalen.
 

Onze lunchroom is elke dag geopend en je kunt er dan ook 7 dagen per week genieten van een gezonde en verse maaltijd. Poke heeft ondertussen Amerika al veroverd en wij vinden dat ook Nederland niet achter mag blijven. Kom dus langs bij onze lunchroom en probeer onze heerlijke gerechten uit. Je zal niet worden teleurgesteld.

vouchers