Je voordeel bij Pied-à-Terre:

Pashouders ontvangen 10% korting op de workshops 2018 en 5-10% korting op de aanschaf van een schilderij.

Pied-à-Terre
Prins Hendrikstraat 162
2518 HZ Den Haag


06 - 41 31 64 33
info@victorhoefnagels.nl
www.victorhoefnagels.nl

Atelier - Galerie Pied-à-Terre

 

Wie door de Prins Hendrikstraat loopt zal ongetwijfeld stil blijven staan voor de etalage van Pied-à-Terre. De portretten, zeegezichten en landschappen, die er aan de wand hangen, trekken gewoon de aandacht. Je kunt er bijna niet omheen.

 

Pied-à-Terre is de expositie- annex cursusruimte van Jacqueline Crijns en Victor Hoefnagels.

 

Leren schilderen?

 

Wil je leren schilderen? Kunstenaar Victor Hoefnagels begeleidt je op het pad van de schilderkunst. Schilderen met acrylverf in zijn specialiteit. Tijdens de schilderlessen maak je kennis en oefen je met uiteenlopenden technieken. De keuze van stijl en onderwerp van je schilderij, bepaal je zelf.

 

De maandagmiddag en maandag- dinsdag, woensdag- en donderdagavond zijn gereserveerd voor de vaste cursussen. Één keer per maand, op zondagmiddag, organiseren Victor en Jacqueline een ‘Special’. Daarin worden specifieke schildertechnieken en inzichten met je gedeeld zoals schilderen zonder kwasten, De Gulde Snede of zeegezichten. Check de website voor data en onderwerpen.

 

Workshops op maat

 

Jacqueline en Victor organseren ook schilderworkshops op maat voor speciale gelegenheden, zowel voor bedrijven als voor particulieren. 

 

 

 

vouchers