Hofpasaanbieding:

In November en December, elk weekend, the weekend deal !

1 ballonslinger ( 2 meter)  + 10 helium ballonnen voor € 65,00 ipv € 75,00

Af te halen op vrijdag of zaterdag tussen 14.00u en 17.00u

Mail naar info@partyzz.nl voor meer informatie

 


Partyzz


Ballonnen & feestartikelen

 

Een trendy feestartikelen shop met hippe partydeco en mooie ballonnen. Ballonslingers of trosjes met ballonnen. WIj helpen je graag! Kom helemaal in de feeststemming in onze knusse party wereld met spullen volgens de laatste trends En tegen feestelijke prijzen. Voor Ramadan en Eid hebben wij exclusieve decoratie om het huis nog gezelliger aan te kleden. En je moet zeker bij ons zijn voor snoeppotten en swirl lollies voor jouw candy table!

 

Partyzz! volgt trends op het gebied van feestdecoratie uit Amerika en Engeland. Heb je zelf nog geen inspiratie voor de aankleding van jouw party? Wij denken graag mee en kunnen speciaal voor jou ook spullen laten halen die niet standaard in onze collectie zijn opgenomen. Ook ballondecoraties op jouw feestlocatie zijn mogelijk.


In onze webshop shop je gemakkelijk vanuit huis. Shoppen in onze winkel in Den Haag is op afspraak mogelijk. Snuffel gerust rond in onze webshop voor babyshower deco, folie ballonnen, pompoms, tassels, snoepscheppen en tangetjes voor de snoeptafel.  


Hofpasactie: 10% korting op alle ballondecoratie! 

(niet in combinatie met onze weekend deal)