Je voordeel bij Partyzz!:

10% korting op aankopen boven de € 15,00 .

OF: 

Bij bestelling van helium ballonnen / ballondecoraties: 

Latexballonnen gevuld met helium €1,25 per stuk ipv €1,50 ( bij 10 stuks of meer.)  

Partyzz, feestartikelen, partydeco en mooie ballonnen

 

Een trendy feestartikelen shop met hippe partydeco en mooie ballonnen. Waan je in de party wereld met spullen volgens de laatste trends tegen feestelijke prijzen. Voor Ramadan en Eid hebben wij exclusieve decoratie om het huis nog gezelliger aan te kleden. En je moet zeker bij ons zijn voor snoeppotten en swirl lollies voor jouw candy table!

 

Partyzz! volgt trends op het gebied van feestdecoratie uit Amerika en Engeland. Heb je zelf nog geen inspiratie voor de aankleding van jouw party? Wij denken graag mee en kunnen speciaal voor jou ook spullen laten halen die niet standaard in onze collectie zijn opgenomen. Ook ballondecoraties op jouw feestlokatie zijn mogelijk. In onze webshop shop je gemakkelijk vanuit huis. Shoppen in onze winkel in Den Haag is op afspraak mogelijk.

 

Snuffel gerust rond in onze webshop voor babyshower deco, folie ballonnen, pompoms, tassels, snoepscheppen en tangetjes voor de snoeptafel. Of laat je verrassen door onze collectie stijlvolle decoratie voor Ramadan en Eid.

Veel plezier en graag tot ziens!

vouchers