Hofpasaanbieding:

- 10% korting op de hele collectie in de winkel

- 20% korting op de tassenclinic, 24 maart en 4 april 

Omar Munie The Hague
Noordeinde 64
2514 GK Den Haag


0655414590
info@omarmunie.com
www.omarmunie.com
/omarmunie

Omar Munie - The Hague

 

Exclusieve, handgemaakte tassen en accessoires met een luxe en mondiale look. 

 

Tassen en Accessoires  

 

Omar Munie ontwerpt tassen en accessoires die verrassend en gedurfd zijn. Zijn creaties hebben een luxe, frisse en mondiale uitstraling. Exotische accenten zorgen voor een onvergetelijke indruk. Elk item is vervaardigd van de mooiste leersoorten en wordt met de hand gemaakt in het atelier in Den Haag. 


In 2013 opende de Omar Munie Flagship Store haar deuren op het prestigieuze Noordeinde te Den Haag.

Omar-Munie-collectie

Designer - Omar Munie

 

Omar Munie (1986) is een jonge, getalenteerde Nederlandse designer. Door zijn creativiteit en doorzettingsvermogen is hij inmiddels een bekende naam in de Nederlandse mode-industrie. Steeds meer mensen zien zijn tassen als de ideale combinatie van functionaliteit en design.

 

In 2006 richtte Omar Munie vanuit zijn droom het tassenlabel Omar Munie op, dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de bekendste tassenlabels in Nederland. In 2010 werd de Omar Munie Flagshipstore aan de Coolsingel in Rotterdam geopend. In 2013 verhuisde de Omar Munie Flagshipstore naar het prestigieuze Noordeinde in Den Haag.

 

Binnen de Omar Munie-organisatie staan de volgende kernwaarden centraal: Dromen, Dutch Design, Diversiteit en Duurzaamheid.

vouchers