Je voordeel bij Odijk & Jasper:

10% korting op de gehele collectie!

Odijk & Jasper
Prinsegracht 31
2512 EW Den Haag


070-3888484
odijkenjasper@planet.nl
www.odijkenjasper.nl/

Odijk & Jasper, project- en woningdecorateurs

 

vinylvloer odijk en jaspersOdijk & Jasper staat al 45 jaar bekend als gespecialiseerd stoffeerdersbedrijf uit Den Haag met een ruime ervaring en een groot scala aan nationale en internationale klanten. 

 

Onder onze opdrachtgevers vindt u particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Of het nu gaat om een 'eenvoudige' klus of om een groot project, wij hebben de juiste kennis en vakmanschap in huis en komen gemaakte afspraken altijd na. Wij kunnen u adviseren of assisteren bij het maken van een origineel ontwerp voor uw nieuwe vloer.

 

Om een goed eindproduct af te leveren dient er vaak vakkundig geëgaliseerd te worden of een MDF ondervloersysteem gelegd worden voordat PVC toegepast kan worden en we u een mooi resultaat kunnen garanderen. Het verwerken van PVC gebeurt altijd door onze eigen stoffeerders, zodat u een duidelijk aanspreekpuntheeft en wij een optimale kwaliteit kunnen leveren.

 

Odijk & Jasper is specialist in het leveren en plaatsen van rollen of stroken linoleum, vinyl en PVC vloeren zoals Marmoleum, Novilon, Tarkett, Mflor, Karndean, Amtico, Handyfloor en Therdex. Naast het specialisme in deze vloeren bieden we ook een extra vloerservice aan, namelijk het egaliseren van alle soorten ondervloeren. Dit wordt voor marmoleum en PVC vrijwel altijd aangeraden en wordt uiteraard met of zonder motief of patroon voor u gemonteerd.

 

Daarnaast hebben wij tapijt, sisal, vinyl, tretford, flotex en laminaat in het assortiment. Ook op het gebied van zonwering, het monteren van verticale lamellen, horizontale jaloezieën en rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé, vitrage en overgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.