Nanny Nina


Nanny Nina (voorheen Oppas madelief) is een lokale oppascentrale, gestart door tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok. In 2010 zijn we begonnen in Delft, maar door succes zijn we steeds groter gegroeid! We zitten nu in 22 steden in Nederland, België, Noorwegen en Duitsland!

Je vindt bij ons heel makkelijk een betrouwbare oppas en kan online je gescreende oppas boeken. Zo heb je dus altijd een goede oppas als je er een nodig hebt!

 


Eenmalige/last minute oppas: geen oppas-stress!

 

De last-minute oppas is er voor als je plots oppas-stress hebt: je oppas wordt ziek of je vergadering verplaatst. Geen zorgen, je kan ons altijd bellen en we gaan meteen op zoek. Dit gaat niet via onze site met een boeking, bel of sms gewoon je captain dan komt het goed. Je kan altijd even kennismaken als je dat wilt en als daar tijd voor is. Veel ouders laten de oppas even 15 minuten eerder komen om elkaar te leren kennen.

 

Oppas service
 

Met de Oppasservice kan je via de site onbeperkt je oppas boeken. De last-minute en oppas-ziek service horen hier gratis bij. Je kan ons dan áltijd bellen! Maandelijks betaal je €14,99, dan heb je altijd je oppas goed geregeld (stopzetten kan altijd).

 

Nanny premium
 

Zoek je een betrouwbare oppas aan huis gedurende vaste (mid)dagen in de week? Een nanny die langere periode bij je gezin blijft? Ook dat kan bij Nanny Nina!


De voordelen op een rijtje:

  • We zoeken No Cure No pay
  • Dezelfde vaste nanny voor minimaal 6 maanden
  • 24/ 7 "oppas ziek" en lastminute service
  • 100% nanny guarentee, net zo betrouwbaar als de kinderdag opvang
  • Jouw nanny doet boodschappen, helpt met het huishouden en kookt!
  • De nanny haalt de kinderen van school en brengt ze naar sport
  • Vriendjes die willen komen spelen is geen probleem
  • Incl. flexibele oppas sevice in de avond

Citycaptain
 

In iedere stad waar wij onze diensten aanbieden, is een citycaptain actief; zij selecteert alle oppassers persoonlijk en heeft contact met de ouders om zo voor elk gezin de juiste, passende oppas te vinden.
 

Den Haag/Scheveningen
Laura Arkesteijn
Tel: 0636555111
Email: laura@oppasmadelief.nl


Pijnacker/Zoetermeer
Cindy van Wijk 
Tel: 0652593193
Email: cindy@oppasmadelief.nl
 

Dien een aanvraag in via de site, of stuur een mail naar jouw citycaptain!
 

vouchers