Hofpasaanbieding:

Gratis inlooprondleiding (t.w.v. € 2,-) om 13:30 uur 


- Bezoekers kunnen zich aanmelden bij de entreekassa.

- Exclusief entreeprijs.

Museum Beelden aan Zee
Harteveltstraat 1
2586 EL Den Haag


070-358 58 57
info@beeldenaanzee.nl
www.beeldenaanzee.nl
museumBeeldenaanZee

Museum Beelden aan Zee


Voor een cultureel dagje aan de boulevard van Scheveningen ga je naar Museum Beelden aan Zee. Het museum richt zich als enige in Nederland speciaal op moderne en hedendaagse, (inter)nationale beeldhouwkunst. 


In de verschillende zalen en terrassen worden zo’n twaalf tentoonstellingen per jaar georganiseerd met internationale moderne beeldhouwkunst in de meest uiteenlopende materialen en stijlen.


Uniek is het uitzicht op zee vanaf de beeldenterrassen en de Zeezaal waar de wisselende collectie van het museum te zien is, met werk van Armando, Stephan Balkenhol, Iris Le Rütte, Tony Cragg, Per Kirkeby, Giacomo Manzú, Berlinde De Bruyckere, Igor Mitoraj, Jan Meefout, Kiki Smith en vele anderen.


De vorm van museum Beelden aan Zee is gelijk aan die van een schelp; aan de buitenkant is alleen de zacht beige muur te zien en pas binnenin openbaart zich het door architect Wim Quist ontworpen museumgebouw.

Rondleidingen

Culturele excursies, cursus- en teambuildingsdagen, familie- of vriendenuitstapjes? Een rondleiding in Beelden aan Zee biedt u de mogelijkheid om dit unieke sculptuurmuseum en haar collectie beter te leren kennen, of om het verhaal achter een tentoonstelling te horen.


Museumcafé

Het café en terras op de beschutte patio van Beelden aan Zee zijn een prachtige plek om even rustig te genieten voor of na uw museumbezoek. U kunt hier heerlijke broodjes, soepen, taart, alsook warme en koude dranken bestellen. Het café is toegankelijk zonder entreebewijs. Bekijk het menu hier.


Harteveltstraat 1 
2586 EL Den Haag

vouchers