Hofpasaanbieding:

20-25% korting op je ticket voor het Milan Festival (2-4 aug)
Milan Summer Festival 2019
Henriëtte Roland Holstweg
2533ST Den Haag


---
info@milansummerfestival.nl
www.milansummerfestival.nl/
Milansummerfestival/

Milan Summer Festival 2019


Vanaf vrijdag 2 augustus vindt het Milan Festival weer plaats op de velden van het Zuiderpark. Volgens de organisatie is dit jaarlijkse spektakel één van de grootste multiculturele openluchtfestivals van Europa.
Food, Fair & Family

De organisatie weet jaarlijks weer met een verrassende programmering te komen op het gebied van food, muziek, dans, kunst, sport & health. Zo is er een internationale kookwedstrijd, een actuele muziekline-up met o.a. BROEDERLIEFDE, activiteiten voor de allerkleinsten én ruimte voor sport en spel. Het driedaagse festival wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Van Nederlands tot Hindoestaans, van Caribisch tot Indisch! Het grensoverschrijdende festival slaat al jaren een brug tussen de diverse culturen die ons land rijk is. Elk podium heeft een eigen identiteit, met verschillende acts op het gebied van muziek en dans en een uiteenlopend literatuur- en kunstprogramma.


Lekker eten staat centraal. Exotische foodstands met gerechten uit verschillende culturen, waaronder Surinaams, Indiaas, Indonesisch en BBQ, garanderen een culinaire reis rond de wereld.


Voor de jeugd

Ook voor kinderen is er meer dan genoeg te doen. Aangrenzend aan het festivalterrein is ruimte voor sport en spel, waar dit jaar traditiegetrouw de Milanloop (5km) plaatsvindt.


Gezondheid & Welzijn

Het gezondheidsplein is een terugkerend concept, waar zorg- en welzijnsinstellingen bezoekers op het terrein informeren over een gezonde leefstijl, welzijn & voeding en verschillende aandoeningen. Daarnaast is het mogelijk om gratis de bloeddruk te laten meten.


Aanvang

Vrijdag 2 augustus: 16:00  - 23:00 uur
Zaterdag 3 augustus: 14:00 -  23:00 uur
Zondag 4 augustus: 13:00 - 23:00 uur


Hofpasactie: 20-25% korting op je online ticket

Early bird: €3,- ipv €4,-

Regular Tickets: €4,- ipv €5,- 


De Hofpas kortingscode vind je bij "mijn account" -> "Jouw kortingscodes"

vouchers