Hofpasaanbieding:

Voedingscheck voor €90 i.p.v. €105.

MijnEetcoach
Franse Kerkstraat 3B
2271 CM Voorburg


06-28 952 962
abey@mijneetcoach.nu
www.mijneetcoach.nu
mijneetcoach.nu

MijnEetcoach


Voedingsadvies in Voorburg

 

Wil je graag afvallen en daarna ook op gewicht blijven?
Ik help je graag met gezond afvallen, zonder dieet.

 

Persoonlijk Coachingstraject

Je kunt bij mij een Persoonlijke Coachingstraject volgen, bestaande uit 6 gesprekken in 4 maanden. Het traject ziet er als volgt uit:

 

Allereerst vraag ik je een week lang je voeding bij te houden. Naar aanleiding van dit voedingsdagboek geef ik je dan praktische adviezen om je eetpatroon te verbeteren.

 

Vervolgens gaan we aan het werk met situaties waarin jij het moeilijk vindt om gezonde keuzes te blijven maken. Misschien vind je het lastig maat te houden tijdens etentjes of feestjes? Of heb je een partner die continue lekkere dingen in huis haalt waar jij geen weerstand aan kunt bieden? Of heb je de neiging vette of zoete dingen te gaan eten als je ’s avonds voor de tv zit? Of ga je juist meer eten als je je verveelt, alleen bent of ellendig voelt?

Samen onderzoeken we wat er bij jou van invloed is op je eetgedrag en hoe je hier anders mee om kunt gaan.

 

Tenslotte werken we aan manieren waarop je je nieuwe gezonde eetgewoontes ook op lange termijn kunt volhouden. We oefenen met dagelijkse situaties die zich voordoen in jouw persoonlijke leven.

Aan het einde van het 4 maanden traject heb je een evenwichtig eetpatroon geleerd, waarbij je gezond eet, geen honger hebt, en waarbij ook af en toe ruimte is voor een pizza of een glas wijn.

De Voedingscheck

Wil je alleen weten wat je kunt verbeteren aan je voeding?

Of heb je het idee dat je al heel gezond eet, maar val je toch maar niet of nauwelijks af? Kies dan voor De Voedingscheck.

Deze bestaat uit:

-          Een intakegesprek (60 min)

-          Een uitgebreid consult waarin je direct toepasbare adviezen krijgt voor het verbeteren van je voeding (60 min)


Meer weten?
Neem dan gerust contact met me op via abey@mijneetcoach.nu of bel 06-28952962.


Locatie

Franse Kerkstraat 3b
2271 CM Voorburg

vouchers