Je voordeel bij Meditation at the Beach:

3 x per jaar speciaal voor Hofpashouders een gratis meditatieworkshop t.w.v. € 9,-  per keer

 

Meditation at the Beach
Zuiderstrand
-- Scheveningen

06-13156467
daasc111@gmail.com
meditationatthebeach/

Meditation at the beach

 

Meditation at the Beach verzorgt iedere zaterdagochtend van 10.00 uur – 11.00 uur  geleide meditaties bij Hart Beach, Strandweg 3b in Scheveningen. In principe buiten, zo nodig binnen in de speciale mediatieruimte van Hart Beach. 

 

Initiatiefnemer Chris den Daas:”Ik mediteer zelf al jaren in de vroege ochtend in de open lucht. Het geeft mij rust en een stabiele basis. Ik begeleid sinds een jaar of 10 individuele en groepsmeditaties. Ik ben blij met de samenwerking met Hart Beach. De sfeer is er heel relaxed, past goed bij wat wij de afgelopen periode hebben neergezet op het Zuiderstrand.”

 

Chris geeft ook avondmeditaties die veelal in het licht staan van astronomische bijzonderheden. Alle mediaties worden via FB bekend gemaakt. 

 

Chris den Daas gaat 3x per jaar exclusieve meditaties sessies op het strand geven die alleen voor Hofpas houders toegankelijk zijn. De 1e start op 24 of 25 maart, tijdens de opening van het strandseizoen. En dan nog 1 voor de zomer en 1 voor de herfst. Twv € 9,- per keer. Dus als je 3x komt dan is dat twv € 27,-

 

Mensen hoeven zich niet aan te melden (het mag wel via FB event of telefoon) en kunnen gewoon komen.