Je voordeel bij Marcello’s Art Factory and Rock Gallery:

10% korting op jaar of halfjaar tekenen en/of schilderen.

Marcello’s Art Factory and Rock Gallery
Koningin Emmakade
2518 JK  Den Haag


0641 266 707
info@marcellos.nl
www.marcellos.nl

Schilderles bij Marcello's Art Factory and Rock Gallery

 

Dinsdagavond tekenles van Marcello

 

Marcello weet wat tekenen is! Hij vindt tekenles naar model of stilleven de uitgelezen manier om goed te leren tekenen. Maar techniek is ook belangrijk. Hoe gebruik je de diverse tekenmaterialen zoals (kleur)potlood, houtskool, krijt of pen. Kreukels en plooien, glimmende voorwerpen, arceren, lijnvoering en vooral ook hoe maak je een tekening af vindt Marcello belangrijk. Een mix van modeltekenen, stilleven tekenen en tekentechniek.

VOLWASSENEN In het seizoen 2017-2018 (6 september t/m 5 juni) zijn er 34 schilder- of tekenlessen

 Tekenles door Marcello op dinsdagavond 19.30-22.00 uur

 

 

Woensdagmiddag en -avond schilderles van Els

Els weet veel van kleur! Kleuren mengen en gebruiken staan centraal tijdens de schilderlessen. Er wordt geschilderd naar stilleven, foto’s en/of projecties. Acrylverf en papier zijn bij de prijs inbegrepen. Voor olieverf, paletten en schildersdoeken moet je zelf zorgen. In elke serie van 11 schilderlessen wordt geprobeerd één of meerdere complete schilderijen te maken.

 

Kunstenaarsechtpaar Marcello&Els

 

De kunstenaars Marcello en Els, ook bekend als kunstenaarsechtpaar Marcello&Els, leven en werken al sinds 1990 samen. De eerste jaren werden er in het huidige atelier/galerie naast de kunst nog veel T-shirts gedrukt en met de hand reclameborden geschilderd. De laatste jaren ligt de focus vooral op portretopdrachten en illustraties en schilder- en tekenles.

 

vouchers