Hofpasaanbieding:

Eén GRATIS drankje + amuse per lunch of diner. Keuze uit huiswijn, tapbier of fris (m.u.v. energy drinks). Maximaal 2 personen per Hofpas.*

La Galleria Kurhausplein Scheveningen
Palaceplein 253
2587 WL Den Haag


070-3521156
info@lagalleria.nl
www.lagalleria.nl
lagalleriaplein

Ristorante La Galleria

Italiaanse warmte op het Kurhausplein

Een stukje Italië aan de kust, dat is wat la Galleria haar gasten biedt, al bijna 40 jaar. Met een vestigingen op het Kurhausplein in Scheveningen en op de boulevards van Scheveningen en Kijkduin. La Galleria wordt gerund door twee Italiaanse families, dat voel je en dat proef je. Met authentieke Italiaanse gerechten en hapjes, zelf geïmporteerde wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je komt, voor een kopje goede Italiaanse koffie in de ochtend, een lekkere lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner, bij La Galleria zit je goed. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza of pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal. Zakelijk, feestelijk, met vrienden of familie.. de vier locaties bieden een perfect onderkomen. Het terras is verwarmd en sfeervol verlicht, binnen is het één en al gezelligheid met een mix van klassiek en modern.

 

Wijnbar Solo Vino

Uit liefde voor Wijn! Naast La Galleria op het Kurhausplein vind je wijnbar Solo Vino. Een heerlijk plekje voor de echte wijnliefhebber, zeker als je ook nog dol bent op Italië. Solo Vino is een puur Italiaanse wijnbar en je kunt er kiezen uit 80 Italiaanse wijnen. Met ruim 30 wijnen op glas kun je goed kennismaken met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Sommelier Peter kan je alles vertellen over je gekozen wijn en daarnaast heeft hij altijd heerlijk advies over mooie wijn-spijs combinaties. Wat nog leuk is om te weten, Solo Vino importeert zelf al haar Italiaanse wijnen en is op één na de beste wijnbar van Nederland - ‘Wine bar of the year’ november 2017.

 

Solo Vino heeft ook een wijnwebshop waar je jouw favoriete fles gewoon kunt (na)bestellen. Met ruim 30 jaar ervaring en goede relaties met wijnboeren van Noord- tot Zuid- Italië kun je echt geen verkeerde keuze maken. Eigenlijk gaat het er vooral om dat je moet uitproberen welke wijn bij jouw smaak past. www.solovino.nl

 

Wijnproeverij

 

Elke zondag van 14:00 uur t/m 18:00 kun je bij Solo Vino genieten van een wijnproeverij. Onze sommelier verteld je graag alle details over de mooiste wijnen. Proef vier verschillende wijnen en geniet tussendoor van verschillende hapjes. € 12,50 per persoon.


Volg La Galleria Kurhausplein ook op Instagram!

vouchers