Sparen:

In de winkel krijg je 1% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Hofpasaanbieding:

Eén GRATIS drankje bij per lunch of diner. Keuze uit huiswijn, tapbier of fris (m.u.v. energy drinks). Maximaal 2 personen per Hofpas.*

La Galleria Boulevard Scheveningen
Strandweg - 51
2586 JL Den Haag


070 - 3 555 006
info@lagalleria.nl
www.lagalleria.nl
LaGalleriaBLVD

La Galleria, Italiaans restaurant

 

Italiaanse warmte op de boulevard van Scheveningen 

Een stukje Italië aan de kust, dat is wat la Galleria haar gasten biedt, al bijna 40 jaar. Met een vestigingen op het Kurhausplein in Scheveningen en op de boulevards van Scheveningen en Kijkduin. La Galleria wordt gerund door twee Italiaanse families, dat voel je en dat proef je.

Met authentieke Italiaanse gerechten en hapjes, zelf geïmporteerde wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je komt, voor een kopje goede Italiaanse koffie in de ochtend, een lekkere lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner, bij La Galleria zit je goed. Of je nu meer uitgebreid wilt dineren of met de kinderen komt voor een pizza of pasta met een heerlijk wijntje erbij, het kan allemaal. Zakelijk, feestelijk, met vrienden of familie.. de vier locaties bieden een perfect onderkomen. Het terras is verwarmd en sfeervol verlicht, binnen is het één en al gezelligheid met een mix van klassiek en modern.


Volg La Galleria ook op Instagram!

vouchers